Laptop önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Osman' Karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba 6000 tl civarında ram ve ssd eklenmesine uygun laptop alacağım ama sizlerin önerisi nedir? Performans odaklı ilk tercihimdir.

KS

'Osman' Karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Çok aşırı oyun oynamıyorum. Ara sıra takılıyorum. Ama 3 4 sene götürebilecek eklemelerle performansını arttırabileceğim bir şey arıyorum hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
MSI NB Modern 15 A5M-022XTR - AMD Ryzen 5 5500U 6/12 Çekirdek CPU + 8 GB RAM(2 soket var ve toplamda maksimum 64GB RAM yükseltmesini destekliyor) 256 GB SSD(M.2 formunda takılı disk ve sadece 1 adet daha M.2 desteği var yani SATA SSD takılamıyor bu eksi sayılmaz) 15.6" FHD 60Hz IPS Ekran + WiFi 6 + 52Wh Batarya - 6.050 TL - Bu cihazı önerebilirim size. Hem kasa olarak kaliteli bir cihaz almış olursunuz, hem geliştirmelere açık ve güncel 2021 model bir cihaz almış olursunuz. 5500U iş ve gündelik için ideal ve ara sıra oyun oynayan birisini tatmin edecek bir GPU birimine sahip işlemcidir. Çok hafif sayılmaz 1.6Kg ama kaliteli cihazdır bu bütçeye.

Cihazın genel diğer özelliklerine Modern 15 - A5M bu endi sayfasından bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri