Laptop Önerisi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
Kardeşim üniversiteye başlayacak laptop almak istiyor 14 15 Max bütçe böyle bir laptop bulmuş 2. El temiz diyor ama ben pek güvenmiyorum monstere sizce sıfır zor da 2. El ne alınabilir fikriniz var mı?

solaris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
247
Öncelikle kardeşinize üniversite eğitiminde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.

İkinci el Laptop için, yani ilanda teknik özellikleri açısından bir açıklama yok.
Konum Gebze görünüyor. Yerinde gidip görerek inceleme imkanı olacak mı?

Üniversite Ekim gbi başlıyor yanlış hatırlamıyorsam. İki ay var. Üzerine birkaç ay daha dişini sıkabilirse, imkanlar dahilinde de birikim yapma zorlanıp, uygun temel bütçe seviyelerine ulaşma imkanı olursa, yeni temiz sıfır bir model bakılabilir diye düşünüyorum

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Kardeşim üniversiteye başlayacak laptop almak istiyor 14 15 Max bütçe böyle bir laptop bulmuş 2. El temiz diyor ama ben pek güvenmiyorum monstere sizce sıfır zor da 2. El ne alınabilir fikriniz var mı?

İç özelliklerini bilmemiz gerekiyor hocam direk Monster yazıyor diye iyi denilmez yani

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
hocalar gelen yorumlar için teşekkür ederim bunu yazmış arkadaş ve bu görseli atmış
İ510300 500 ssd gtx1650 16 ram

Öncelikle kardeşinize üniversite eğitiminde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.

İkinci el Laptop için, yani ilanda teknik özellikleri açısından bir açıklama yok.
Konum Gebze görünüyor. Yerinde gidip görerek inceleme imkanı olacak mı?

Üniversite Ekim gbi başlıyor yanlış hatırlamıyorsam. İki ay var. Üzerine birkaç ay daha dişini sıkabilirse, imkanlar dahilinde de birikim yapma zorlanıp, uygun temel bütçe seviyelerine ulaşma imkanı olursa, yeni temiz sıfır bir model bakılabilir diye düşünüyorum
hocam parası var ama okul zamanı da lazım olacağı için pc ye ayırabildiği miktar bu kadar maalesef gidip yerinde de görebilir gebzede zaten şu an ama o pek anlamıyor bundan yani biri bunda 16 ram var dese alır bu kadar anlıyor kısacası : )

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-08-06 at 19.34.27.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-06 at 19.34.27.jpeg
    461 KB · Görüntüleme: 5

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
hocalar gelen yorumlar için teşekkür ederim bunu yazmış arkadaş ve bu görseli atmış
İ510300 500 ssd gtx1650 16 ram

hocam parası var ama okul zamanı da lazım olacağı için pc ye ayırabildiği miktar bu kadar maalesef gidip yerinde de görebilir gebzede zaten şu an ama o pek anlamıyor bundan yani biri bunda 16 ram var dese alır bu kadar anlıyor kısacası : )
ekran kartı ve işlemcisi bir tık düşük olmuş fakat bu paraya gelecek şey budur yani bütçeyi biraz zorlama şansımız varmı +20 mesela

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
ekran kartı ve işlemcisi bir tık düşük olmuş fakat bu paraya gelecek şey budur yani bütçeyi biraz zorlama şansımız varmı +20 mesela
maalesef yok çünkü biraz laptopa geri kalan da okul için ayıracak genel olarak okul için kullanacak arada da oyun

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
maalesef yok çünkü biraz laptopa geri kalan da okul için ayıracak genel olarak okul için kullanacak arada da oyun
+20 derken 20 binlik bütçe olabilirmi diye kastetmiştim bu arada ama hine yoksa sıkıntı yok yani günlük işlerinde ve oyun oynarken sıkıntı çikarmaz fakat uzun vadede garanti veremeyiz yani

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
+20 derken 20 binlik bütçe olabilirmi diye kastetmiştim bu arada ama hine yoksa sıkıntı yok yani günlük işlerinde ve oyun oynarken sıkıntı çikarmaz fakat uzun vadede garanti veremeyiz yani
anladım hocam teşekkür ederim bunu düşüneceğim

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Bana pahalı geldi. 19 a sıfır 3050 cihaz varken bu cihazın ederi sanki daha aşağı olmalı. Bir de cihaz monster..

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
Yok sizin için demedim. Cihaz o kadar edecek bir cihaz değil gibiydi. Daha aşağı düşerse olabilitesi vardı.
satan arkadaş bunun sıfırı 20 k zaten anca bu fiyata satarım demiş

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
13k ya bu PC nasıl 2. El temiz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri