Öneri Laptop Onerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
4060 32gb ramli 1tb ssdli laptop onerisine ihtiyacim var. Butcem 50-52bin. İs ve oyun amacli kullanilacak. Dell g16 lara baktim ama kronik sorunlari varmis.

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Şuan en f/p marka bence. Normalde ekranlarında %100 sRGB yazıp %45 ntsc çıkma problemi var ancak bu model %100sRGB ve 7 ms. Fazla sattığından servisi iyidir diye düşünüyorum ancak net yorum yapmayayım. Kronik bir sorununun olmaması bence daha önemli. Msi marka laptop sahibiyim. Menteşesi kronik sorunlu. Garantisi varken bir kez kırıldı. Garanti değiştirdi. Şimdi tekrarladı. Öyle bir sorun ki ekranı kapatırken ön ekranı bombe hale getiriyor. Az zorlasam ekranı kıracak. Bundan dolayı şahsi düşüncem servisten çok ürün kalitesi. Bunda kronik bir sorun görmedim. İstersen sen de biraz bakabilirsin. Başka hp lere bakacaksan özellikle ekranını iyi araştırmanı tavsiye ederim.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Şuan en f/p marka bence. Normalde ekranlarında %100 sRGB yazıp %45 ntsc çıkma problemi var ancak bu model %100sRGB ve 7 ms. Fazla sattığından servisi iyidir diye düşünüyorum ancak net yorum yapmayayım. Kronik bir sorununun olmaması bence daha önemli. Msi marka laptop sahibiyim. Menteşesi kronik sorunlu. Garantisi varken bir kez kırıldı. Garanti değiştirdi. Şimdi tekrarladı. Öyle bir sorun ki ekranı kapatırken ön ekranı bombe hale getiriyor. Az zorlasam ekranı kıracak. Bundan dolayı şahsi düşüncem servisten çok ürün kalitesi. Bunda kronik bir sorun görmedim. İstersen sen de biraz bakabilirsin. Başka hp lere bakacaksan özellikle ekranını iyi araştırmanı tavsiye ederim.
Aciklama icin tesekkur ederim. Hp onceligim degil fakat yine de duruma gore degerlendirecegim.

4060 +100w ekran karti
İ7
32gb ram
1tb ssd
İps ekran

Bu kriterleri saglayan ve fp den ziyade birazda hem urun hem servis kalitesi iyi olan laptop ariyorum. Servis kalitesi iyi diyorum cunku msi servisini begenmiyorum ama yine de seceneklerim arasinda vardi ve sizin yorumunuzdan snra yine uzaklastim. Dell servisini cok begendjm ama g16 modelleride kronik sorunlar oldugunu gordum yoksa dell alacaktim. O yuzden kararsiz kaldim. Ofiste kullanilacak genelde ve agir programlar calistirilacak o yuzden biraz kaliteye yonelmek istedim.

Birde bunun ekran karti kac w? Soru cevapta sormuslar ama servise yonlendirmis firma hep. Bilgin var mi?

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim
n11'den Dell G15 5530 G55302401017U i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 15.6" Ubuntu Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Boyle bi urune rastladim ama bu nasil acaba

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112

Bu urunde karar kildim gibi ama ne dusunuyorsunuz?

105w ekran karti
4070'ten 4060'a düşüyorsunuz. Ekranı yanlış bilmiyorsam %45 ntsc. Bir de katana serisi fazla tercih edilmiyor diye biliyorum. 48 civarının en iyi ürünü attığım hp.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
4070'ten 4060'a düşüyorsunuz. Ekranı yanlış bilmiyorsam %45 ntsc. Bir de katana serisi fazla tercih edilmiyor diye biliyorum. 48 civarının en iyi ürünü attığım hp.
Hp pek aklima yatmiyor ya. Fiyat performanstan ziyade birazda uzun omurlu kaliteli olsun istiyorum. Msi katana serisininde var 47k ya 4070li laptopu ama bende kararsizim mside.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri