laptop parca yükseltmek isitiyorum

Bülent Yörük

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
lenova 80QQ  i5 işlemci 5200u islemci 2.2 ghz ekran ram 4gb  ekrankartı geforce 920m ekran kartı 2gb 64bit ben ram ile ekran kartını yükseltmek isitiyorum mesaj atarsanız sevinirim ne öneririsiniz forograf atarım  ram 8 ekran kartınıda 4gb falan yada biti yukseltmek isityorum 128 192 falan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu tarz laptop cihazlarında işlemci ve CPU yükseltmesi yapılmaz. Cihaza lehimli olur bu bileşenler. Harici olan modeller var ama o durumda da hem işlemci veya GPU bulmak çok çok zor hemde bulunsa bile BIOS bileşeni tanımayabilir. Bu riske ve masarafa değmez bunları geçin yani. 

Cihazınızın özelliklerine sitesinden baktım maksimum RAM desteği 8 GB maksimum olarak belirtilmiş. 80QQ buradan bakabilirsiniz. Yani 4 GB RAM 'inize ek olarak 4 daha alabilirsiniz gibi duruyor ama yuva olarak 1 tane yuva varsa şuan ki RAM i söküp 8 GB almanız gerekiyor. SSD takabilirsiniz cihaza eğer yoksa bir adet yuva var zaten onu söküp SSD takılabilir yada optik sürücü sökülüp Caddy aparatı alıp SSD diski buraya takabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri