Arkadaşlar 15.6 inç laptop var güzel bir soğutucu almak istiyorum prize takılanlardan çok pahalıda olmasın öneriniz nedir
Tam markasını bilmiyorum Asus serisi ama ısınma problemı yok sadece biraz daha yardımcı olur diye bütce 500 tlLaptop nedir? Ayrıca bütçe limiti verin.
Boyutların uyduğuna emin olduktan sonra aşağıdaki modelleri tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar 15.6 inç laptop var güzel bir soğutucu almak istiyorum prize takılanlardan çok pahalıda olmasın öneriniz nedir
Bu 2 ürün fiyatına göre değerlendirilebilir bende önerebilirim.Boyutların uyduğuna emin olduktan sonra aşağıdaki modelleri tercih edebilirsiniz.
DEEPCOOL U PAL
Zalman 17″ 200mm
Deepcool mu sizce yoksa zalman ns1000 olan modeli mi tercih etmeliyim arada 50 TL fark var bilgisayarım Asus tufBoyutların uyduğuna emin olduktan sonra aşağıdaki modelleri tercih edebilirsiniz.
DEEPCOOL U PAL
Zalman 17″ 200mm
Farklı bir öneriniz varsa dinlerim.Bu 2 ürün fiyatına göre değerlendirilebilir bende önerebilirim.
Bakarım piyasaya.Farklı bir öneriniz varsa dinlerim.
deepcool ile zalman ns1000 arasında kaldım
Yani baktığında zalman cok mantıklı gelmiyor cünkü rpm hızları düşük o yüzden deepcool düşünüyorumBakarım piyasaya.