- Tepki
- 329
Arkadaşım için bir soğutucu bakıyoruz, normalde bütçesi olsa zalman ns2000 önerecektim fakat en fazla 300 veririm dedi. Öneriniz nedir?
Usb gibi bir soğutucu vardi bulursam atarım o güzel soğutuyorArkadaşım için bir soğutucu bakıyoruz, normalde bütçesi olsa zalman ns2000 önerecektim fakat en fazla 300 veririm dedi. Öneriniz nedir?
Usb gibi bir soğutucu vardi bulursam atarım o güzel soğutuyor
![]()
Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu özelliklerini incele, 159,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kötü benceİlla bunu alacakmış. Nasıldır?![]()
Frisby FNC-5230ST 4 Fanlı USB 2.0 10"-17" Notebook Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunu zorla aldırayım o zamanUsb gibi bir soğutucu vardi bulursam atarım o güzel soğutuyor
![]()
Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Coolcold K27 Tek Fanlı 171" Ayarlanabilir Vakumlu Sessiz Laptop Soğutucu özelliklerini incele, 159,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim sistemi 15 derece soğuttu yapistiriyorsun fan havası veren yere misUSB soğutucu işe yaramaz aldım ben bı işe yaramaz
Bende kullandım ama okadar etkisini goremedimBenim sistemi 15 derece soğuttu yapistiriyorsun fan havası veren yere mis
Bilmem aynı ürün mü?Bende kullandım ama okadar etkisini goremedim
Ürünün özelliklerini hatirlamiyorum ama görüntüsü aynı idi bence USB soğutucu yerine laptop soğutucu su daha iş yaparBilmem aynı ürün mü?
Şimdi ne aldırayım ben anlamadım.Ürünün özelliklerini hatirlamiyorum ama görüntüsü aynı idi bence USB soğutucu yerine laptop soğutucu su daha iş yapar