Laptop Soğutucusu vs. Laptop Standı

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı? Birkaç yerde soğutucunun sıcak havayı direkt içeriye üflediği için pek sağlıklı olmadığını duydum ve 3-4 derece iniyormuş sıcaklıklar. Onun yerine ayarlanabilir bir laptop standı alıp sıcak havanın güzel bir yükseklikten kendiliğinden tahliye olması daha mantıklı mı olur acaba? Fikirleriniz neler? Ve önerbileceğiniz f/p laptop standı ya da soğutucu var mı?

Not: Ben laptop standından yanayım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben çok pahalı ürünler dahi pek çok ürünü tanıdıklar ve yardımcı olduğum kişiler üzerinde deneyimledim. 1000 TL ve biraz üzerinde ürünler bile vardı bu listede. En en fazla 7 derece fark ettiriyor bu tarz ürünler. Oda alacağınız cihazın hava alış kanallarının konumu ve cihaz içindeki bileşenlerin gücüne göre değişiyor.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ben çok pahalı ürünler dahi pek çok ürünü tanıdıklar ve yardımcı olduğum kişiler üzerinde deneyimledim. 1000 TL ve biraz üzerinde ürünler bile vardı bu listede. En en fazla 7 derece fark ettiriyor bu tarz ürünler. Oda alacağınız cihazın hava alış kanallarının konumu ve cihaz içindeki bileşenlerin gücüne göre değişiyor.
Gerek var mı sizce? Bence laptop standı iş görücektir, hava akışını rahatlatır.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
90 derecede çalışan bir sistemi 80-82 derecelere düşürmek kötü bir fikir değil yani gerçekten iyi bir ürün alacağınız cihaz için uygunsa değerlendirilebilir.
Lenovo Legion 5 i7 11800h rtx 3060 modeli için ne dersiniz hocam? Bilginiz var mı?

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Lenovo markasının Legion serisini öneririm başarılıdır. 11800H + 3060 kombiniyse iyi.
Teşekkürler hocam, o zaman laptop standı almaya karar verdim gibi. Sadece bu konu değil, diğer tüm konularımda da bana yardımcı olduğunuz için içten teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yükseltmeler için cihazı açmak, eğer cihazın vida bölmelerinde veya açmayı engelleyen bir bölümünde koruma etiketi yoksa cihaz garanti dışı kalmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri