- Tepki
- 3
12 bin e i5 9300 h işlemcili 1650 ekran kartlı 144 hz ekran lı 16 ram 512 ssd li laptop alınır mı
Evet 2. El garantili temiz tanıdık birindenÜrün 2. el mi?
Fiyat biraz yüksek 10k ya indirebilirseniz alınabilir.Evet 2. El garantili temiz tanıdık birinden
Bu fiyattan aşaya düşürmez adam bu işi yapıyor alıp satıyorFiyat biraz yüksek 10k ya indirebilirseniz alınabilir.
daha geçen acer nitro a5 vardı 13.500 tlye sıfır fiyat yüksek baya hocam12 bin e i5 9300 h işlemcili 1650 ekran kartlı 144 hz ekran lı 16 ram 512 ssd li laptop alınır mı
8 ram yetersiz değil mi
çoğu laptop öyle mağlesef giriş seviye valorant cs gibi oyunlar için yeterli8 ram yetersiz değil mi
Boşta ram yuvası var ise arttırılabilir.8 ram yetersiz değil mi
E zaten ben 12 k ya bitane buldum az kullanılmış 16 ram liBoşta ram yuvası var ise arttırılabilir.
Benim aldığım kişi tanıdık biri güven olarak sıkıntı yok sadece bu fiyata aldığım bilgisiyar işimi görürmü onu merak ediyorum9. nesil gtx 1650 sistem için biraz fazla gibi fiyat. Alınır kılan şey ekran ve ram. Bütçe yoksa ram eklenenebilir sonrasında sadece ekran için bu fiyat cazip değil. Üstelik yeni alınacak sistemde hem daha iyi işlemci hem de başlamamış garanti güvencesi var.
Eğer sıfırdan farksız olduğunu düşünüyorsanız alınabilir.E zaten ben 12 k ya bitane buldum az kullanılmış 16 ram li
Benim aldığım kişi tanıdık biri güven olarak sıkıntı yok sadece bu fiyata aldığım bilgisiyar işimi görürmü onu merak ediyorum
Ne için kullanıcaksınız bu bütçede oyun için masaüstü daha iyi.E zaten ben 12 k ya bitane buldum az kullanılmış 16 ram li
Benim aldığım kişi tanıdık biri güven olarak sıkıntı yok sadece bu fiyata aldığım bilgisiyar işimi görürmü onu merak ediyorum
Kasa 10/10 temizlikte donanım olarak problem mi yok zaten az kullanılan bi cihaz kutu ve faturası da mevcutEğer sıfırdan farksız olduğunu düşünüyorsanız alınabilir.
O zaman sorun yok.Kasa 10/10 temizlikte donanım olarak problem mi yok zaten az kullanılan bi cihaz kutu ve faturası da mevcut
Ben de kasa almak istiyorum aslında ama işin gerçeği şu ben çok sıklıkla başka yerlerde kalan biriyim ve sürekli olarak bi bilgisiyar lazım oluyor kasa almak benim için pek mantıklı değil alsam evde olmicağım için boş boş duracakNe için kullanıcaksınız bu bütçede oyun için masaüstü daha iyi.
hocam sen zaten kafanda almayı kararlaştırmıssın içinden geliyorsa alKasa 10/10 temizlikte donanım olarak problem mi yok zaten az kullanılan bi cihaz kutu ve faturası da mevcut