Laptop soru

NecdetYurtbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
12 bin e i5 9300 h işlemcili 1650 ekran kartlı 144 hz ekran lı 16 ram 512 ssd li laptop alınır mı

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Hocam daha geçen sıfır 5500U 1650 li laptopu 11.900 e aldım gtx 1650 li laptoplar daha fazla etmez.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
9. nesil gtx 1650 sistem için biraz fazla gibi fiyat. Alınır kılan şey ekran ve ram. Bütçe yoksa ram eklenenebilir sonrasında sadece ekran için bu fiyat cazip değil. Üstelik yeni alınacak sistemde hem daha iyi işlemci hem de başlamamış garanti güvencesi var.

KS

NecdetYurtbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Boşta ram yuvası var ise arttırılabilir.
E zaten ben 12 k ya bitane buldum az kullanılmış 16 ram li

9. nesil gtx 1650 sistem için biraz fazla gibi fiyat. Alınır kılan şey ekran ve ram. Bütçe yoksa ram eklenenebilir sonrasında sadece ekran için bu fiyat cazip değil. Üstelik yeni alınacak sistemde hem daha iyi işlemci hem de başlamamış garanti güvencesi var.
Benim aldığım kişi tanıdık biri güven olarak sıkıntı yok sadece bu fiyata aldığım bilgisiyar işimi görürmü onu merak ediyorum

KS

NecdetYurtbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ne için kullanıcaksınız bu bütçede oyun için masaüstü daha iyi.
Ben de kasa almak istiyorum aslında ama işin gerçeği şu ben çok sıklıkla başka yerlerde kalan biriyim ve sürekli olarak bi bilgisiyar lazım oluyor kasa almak benim için pek mantıklı değil alsam evde olmicağım için boş boş duracak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri