- ASUS
- X540UB-GO355T böyle bir notebook var buna ssd alamayı düşünüyorum benim gördüğüm sata olarak bağlanıyor aşağıdaki görsel deki hdd ve buna normal sata ssd mi alınıyor bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
SSD tipi belirlemek istiyorsanız Hwİnfo indirebilirsiniz.
- ASUS
- X540UB-GO355T böyle bir notebook var buna ssd alamayı düşünüyorum benim gördüğüm sata olarak bağlanıyor aşağıdaki görsel deki hdd ve buna normal sata ssd mi alınıyor bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
indirmesem daha iyi bilgisayar benim değil ablamın sadece olur mu olmaz mı onu söylerseniz müteşekkir olurum.SSD tipi belirlemek istiyorsanız Hwİnfo indirebilirsiniz.
HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics
Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & morewww.hwinfo.com
- ASUS
teşşekür ederim![]()
Seagate Mobile HDD ST1000LM035 SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate Mobile HDD ST1000LM035 SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate Mobile HDD ST1000LM035 SATA 3.0 5400 RPM 2.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 999,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD üzerinde yazan model numarasına göre arattığımda Sata 3 olarak çıkıyor.
Rica ederimteşşekür ederim