Laptop tavsiyesi 4000TL

Burak Akar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba , buradan yardımcı olan ağabeylerimin sayesinde kendime bir laptop aldım çok da memnunum teşekkür ederim.
Şimdi amcamın oğlu üniversiteye gidecek bu sene ona en fazla 4000 TL civarında sadece League of Legends ve Knight online oynayabilecek bir laptop arıyoruz. 
Kendiminkini tavsiye ettim ama bir de buraya soralım dedi.
Şimdiden teşekkür ederim.

Yukarıda belirttiğim oyunları orta ayarlarda 100 fps civarı oynatsa yeter.Çok teşekkürler şimdiden.
Full HD  görüntüsü olursa tadından 1920*1080 olursa tadından yenmez , malum film felan da izler orda.

KS

Burak Akar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öneriniz için çok teşekkür ederim. MX150 ekran kartını araştırdıgımda performansı kırpılmıs türünün de oldugunu forumlarda yazıyorlardı. Acaba bu laptopta öyle bir sorun olur mu ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MX150 şuan NVDIA nın GTX serisi kartlarına geçmeden en yüksek grafik kartı. MX150 olan bir cihaz arkadaşımda var sorunsuz kullanıyor sizin tarzda oyunları. MX130 vardı daha önce bu kart değilde o bu kartın kırpılmışı sorun yok performans konusunda bu paraya iyi bir tercih.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı  cihaz artı olarak 4GB RAM fazlası var aradaki farklar muhtemelen ekran paneli batarya giriş çıkış portları klavye vs. gibi şeylerde yani iç bileşen değil dış bileşen ama telefondan tam bakamıyorum hangisi daha iyi bilemiyorum şuan siz kasa ve diğer dediğim özelliklerini kendi sitelerinden bulup karşılaştırın eğer çok ciddi fark yoksa bulduğunuz Acer cihazı alın.

KS

Burak Akar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tekrar çok teşekkürler , lenovonun ekranı hd , acerinki değil . Çok sorun olacagnı düşünmüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Burak Akar' Alıntı:
tekrar çok teşekkürler , lenovonun ekranı hd , acerinki değil . Çok sorun olacagnı düşünmüyorum

Doğru düşünüyorsunuz RAM daha önemli Acer 12 GB RAM veriyor aynı donanımlara onu alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri