- İşlemci
- 13650hx
- Ekran Kartı
- 4060
Arkadaşlar merhaba bu cihazlar arasında kaldım bütçe (45.000) bu aralarda farklı önerileriniz varsa beklerim
Bu modeli attım hocam yukarıdaBuna da bakabilirsin.
![]()
ACER Nitro 5 AN515-58 Yükseltilmiş Oyun Gücü: i7-12700H, 32GB RAM, RTX4060 | 165Hz Full HD Ekranla Kesintisiz Oyun Keyfi! - Uygun Fiyat
En yeni ACER Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.008, üst düzey Intel Core i7-12700H işlemci, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX4060 8GB ve 15.6'' Full HD 165Hz ips ekranıyla oyun deneyiminizi maksimuma çıkarın. Şimdi en uygun fiyatlarla ve özel tekliflerle GarajOnline'da!www.garajonline.com.tr
Dell kafamı karıştırıyor kimisi alma diyor o yüzden kararsız kaldımDell güzel işlemci 13. nesil sonran da Ram ekleyebilirsin ya d
Acer ve dell arasında işlemci olarak aman aman fark yok. Acer soğutma olarak bir tık daha iyidir.Bu modeli attım hocam yukarıda
Dell kafamı karıştırıyor kimisi alma diyor o yüzden kararsız kaldım
Tamam hocam çok teşekkür ederim sağ olunAcer ve dell arasında işlemci olarak aman aman fark yok. Acer soğutma olarak bir tık daha iyidir.
Dell alınmaz usta, 15 serisinin çok değişik kronikleri var, ayrıca soğutma sistemi hiç güzel değil tavsiye etmem...))Dell güzel işlemci 13. nesil sonran da Ram ekleyebilirsin ya da yükseltirsin.
Alma aldırtma kardeşim!!!!Bu modeli attım hocam yukarıda
Dell kafamı karıştırıyor kimisi alma diyor o yüzden kararsız kaldım
Acer aldım usta dell korkuttular beniDell alınmaz usta, 15 serisinin çok değişik kronikleri var, ayrıca soğutma sistemi hiç güzel değil tavsiye etmem...))
Alma aldırtma kardeşim!!!!
Kralsın Hocam)) Eğer bi 5K daha koyabilseydin üstüne, Gigabyte 16x tavsiye ederedim))))Acer aldım usta dell korkuttular beni![]()
Bu arada hangi modelini aldınız hocam, link gelir mi?))Acer aldım usta dell korkuttular beni![]()
acer nitro 5 aldım hocam kusura bakmayın forum sayfasına giremedim iş yoğunluğundanKralsın Hocam)) Eğer bi 5K daha koyabilseydin üstüne, Gigabyte 16x tavsiye ederedim))))
Bu arada hangi modelini aldınız hocam, l
en iyisi mi o paraya 4060 aldım hocamBence alınabilecek en iyisi
https://www.hepsiburada.com/casper-...tx4050-freedos-gaming-laptop-pm-HBC00003ZQ9WH
Ahahahahahah hocam o aldığınız 4060'ın markası ASUS mu yoksa...en iyisi mi o paraya 4060 aldım hocam
Yalnız hocam ben rdr stalker vb... Ağır oyunlar oynuyorum (der arkadaş)en iyisi mi o paraya 4060 aldım hocam
Sonunda bende laptopuma kavuştum hocam...acer nitro 5 aldım hocam kusura bakmayın forum sayfasına giremedim iş yoğunluğundan
Bende alacaktım o ürünü fakat benim aldığım zamanda fiyatı yüksekti şuan biraz düşmüşSonunda bende laptopuma kavuştum hocam...
GIGABYTE 16X'i almaya karar verdim, çok mutluyum))))
Asus tuf serisi alınmazAhahahahahah hocam o aldığınız 4060'ın markası ASUS mu yoksa...
Yalnız hocam ben rdr stalker vb... Ağır oyunlar oynuyorum (der arkadaş)( Adaşız bu arada hocam))