Laptop Tavsiyesi

Bloody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ben laptop almak istiyorum da çok kararsızım ben müh. öğrencisiyim çizim programları ile uğraşıyorum ve olmazsa olmaz oyunda oynamak içinde bi laptop arıyorum bütcem 3250 fln 3500e kadarda çıkabilirim alıcagım laptopa değerse ben 2 si arasında kaldım hangisini almalıyım ve sizin tavsiye edebileceğiniz laptop varmı 

http://www.teknosa.com/urunler/1250...kcTaNtwn4bzShWWIDswSaRoCCufw_wcB&gclsrc=aw.ds

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html#.V6jm2piLTDc

monsterin ramini 16 yapıcam 1600mhz + bende de 7200 RPM HDD VAR 750 gb onu takarak kulanmayı düşünüyorum sistemi SSD ye kurucam sizinde tavsiyeleriniz benim içinde önemlidir.

benim dikkat ettiğim konular arkadaşlar ısınma sorunu olmasın çünkü eski laptopum o yüzden mefta oldu, ekran ve kullanışlılık önemli benim için şimdiden teşekkür ederim

GrafikHocası

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim bana göre laptop gaming işine girme yine ısınıyor bu sefer daha çok ısınıcak oyunlar çoğalınca kasalı pc alırsan eğer 3000TL lik çok iyi bi pc toplayabilirsin :)

KS

Bloody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Orası öyle tabi imkanım olsa her türlü masa üstü dizerim ama okulum yaşadığım şehirde olmadığı için masa üstü sıkıntı benim için o yüzden Laptop almak zorunda kalıyorum

E

expert

Guest
Monster tabi ki kardeşim dediğin eklemeleri de yaptın mı tamamdır

KS

Bloody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benimde gönlüm monsterden yana peki tavsiye edebilecegin var mı bunlardan hariç

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Lenovo verdiğin fiyat aralıgında değil. 5000 e alacaksan masaüstü al. ikisi arasında Lenovo iyi görünüyor performans ve uzun kullanım test videolarına bak. Isınıp kapanması varsa iş görmez. ancak özellikler bazında Lenovo agır basıyor ki zaten fiyatı da o biçim. monster fiyat performans durumda.

KS

Bloody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben lenovyu 3.500 alıcam tanıdıktan 5000 vermicem yoksa yani benim takıldığım nokta 960M ile 950 M arasında kaldım çok fark var mı yani o konu beni endişelendiriyor

Bide ramlerde lenovo da 2133 mhz 1600 mhz monster çok fark yaratır mı

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ramde çok fark hissetmezsin ekran akrtı 5-10 fps oynar tahminen test izlemek lazım.

KS

Bloody

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster daha ucuza geliyor hattada almak için 1 hafta zamanım var işte o yüzden araştırıyorum baya sonradan pişman olmak istemiyorum kullanan varsa onlarda yardımcı olabilir yada başka bi laptopta alabilirim önerirsiniz yani sadece 2sini almak zorunda degilim

O

Oğuzhan

Guest
Bloody' Alıntı:
Monster daha ucuza geliyor hattada almak için 1 hafta zamanım var işte o yüzden araştırıyorum baya sonradan pişman olmak istemiyorum kullanan varsa onlarda yardımcı olabilir yada başka bi laptopta alabilirim önerirsiniz yani sadece 2sini almak zorunda degilim

Dostum öğretmen bir dostum monster kullanıyor çok memnun yüksek grafikli oyunlar oynayan birisidir

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
facebooktadan sayfasını takip et ve orada kullanıcılarına almak istediğn ürünü sor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri