Laptop tavsiyesi

Hexagon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar, yakın bir zamanda laptop almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak istedim aklımdaki modeller;

MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR

Huawei MateBook 14 (Kronik sorunları var yorumunu çok fazla kişide gördüm)

LENOVO Gaming 3 82ey00d1tx03

Apu sistem diğerlerinin yanında tabii ki daha zayıf kalıyor ama kaba ve kalın görüntülü bir cihazı taşımak istemiyorum fakat işime yarayacak olan özellikler en ucuz bu modellerde. (araştırdığım kadarıyla)
Kafam bu konuda baya karışık bir ton model var ama fiyatlar da uçup gidiyor. Siz ne önerirsiniz, deneyen-kullanan var mı bu cihazları?

Bu arada gaming takıntım yok sadece özellikleri orta-iyi arası olsa yeterli. Yüksek grafik ayarları veya sistem gereksinimi yüksek oyunlar oynamıyorum daha çok bağımsız yapımcıların simülasyon oyunları ya da popüler mmorpg, moba tarzı oyunlar.
Yani ileriye dönük işimi görecek bir cihaz olsa yeterli.

Ekstralar;
+Klavye aydınlatması (renk fark etmez animasyon olmasa da olur)
+Ssd (240-512GB arası)
-Hdd olmasa daha iyi (fazla depolama alanı kullanmıyorum)

Daha uygun fiyatlı ya da "bak bu daha iyi bir cihaz" dediğiniz fikirlerinizi bekliyor olacağım şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

Küçük bir not: Lütfen "o paraya kasa toplasan daha iyi" tarzında şeyler yazmayın. Taşınabilirlik önemli benim için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Birincisi Huawei ürünü geçin diğer cihazlar ile denk değil donanım olarak. MSI ürün ile Lenovo ürün denk ürün sayılırlar ama GTX 1650 kartı bir tık daha başarılı bir kart. Ancak MSI ürünü Lenovo Gaming 3 ürününe göre kasa kalitesinde bir tık daha iyi ama MSI ürününde ekran 60Hz ki Lenovo üründe 120Hz buda bir seçim sebebi olabilir. 4600H işlemcisi zaten oldukça iyi bir işlemci burada sorun yok.

Bütçenizi tam bilemiyorum ama Huawei ürüne bakarsak 8K diye düşünüp alternatif öneri bırakıyorum. Monster Abra A5 V15.8 şuan Amazon.com.tr adresinde 7.999 TL sırt çantası hediyesi ile. İşlemci AMD 4600H ile denk bir işlemci ekran kartı daha iyi 1650 Ti. Ekran 120Hz ve RAM + SSD benzer.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri