- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhaba.Benim laptop için termal pad ve termal macuna ihtiyacım var.Özellikle termal pad konusunda yardım lazım çünkü tamamen parçalanma aşamasına gelmiş ve ölçü alamıyorum bilgili bazı arkadaşlardan veya aynı modeli kullanıp macun ve pad değişimi yapanlar pad için yardım ederseniz çok sevinirim ölçü vs nasıl alabileceğim konusunda.
Laptop---Asus tuf dash F15 FX516-PM
Fotoğrafı ekledim durumu görmeniz için.Fotodaki açtığım zaman termal macunu değiştirdim daha değişeli 6 ay oldu ya da olmadı şuan son 2-3 günde bir anda işlemcim hayvan gibi ısınmaya başladı 90 ları görüyor normalde en ağır oyuna bilr girsem 75 80 anca görürdü.Pad ölçüsü alamadığım için değişmedim macunumda kaliteli bir macundu.
Laptop---Asus tuf dash F15 FX516-PM
Fotoğrafı ekledim durumu görmeniz için.Fotodaki açtığım zaman termal macunu değiştirdim daha değişeli 6 ay oldu ya da olmadı şuan son 2-3 günde bir anda işlemcim hayvan gibi ısınmaya başladı 90 ları görüyor normalde en ağır oyuna bilr girsem 75 80 anca görürdü.Pad ölçüsü alamadığım için değişmedim macunumda kaliteli bir macundu.