Aygıt yöneticini kontrol edin büyük ihtimalle sürücüsü yüklenmemiştir, menüde üzerinde sarı ünlem işareti olan sekmeler varsa üzerine sağ tıklayıp otomatik güncelleyin ya da Touchpadin Driverini indirip manuel olarak dosyayı seçerek güncelleyin.HDD çıkartıp SSD taktım, bir de format attım SSD'ye 8.1 SL yükledim fakat çalışmıyor touchpad. Intel Serial IO kurunca oluyor fakat kapatinca laptopu ya da uykuya alinca touchpad calismiyor.
hocam sadece usb 2.0 crw yazıyor orda diğerlerini hallettimAygıt yöneticini kontrol edin büyük ihtimalle sürücüsü yüklenmemiştir, menüde üzerinde sarı ünlem işareti olan sekmeler varsa üzerine sağ tıklayıp otomatik güncelleyin ya da Touchpadin Driverini indirip manuel olarak dosyayı seçerek güncelleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 41268
deneyeceğimBuradan onu da güncelleyin, sürücüler tam kurulduysa çalışması lazım yanlış kurulum yapıyor olabilirsiniz.
USB2.0-CRW Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your USB2.0-CRW to keep your Computer up-to-date.www.driverscape.com
Olmuyor hocam gine aynı yeniden başlatınca calismiyorBuradan onu da güncelleyin, sürücüler tam kurulduysa çalışması lazım yanlış kurulum yapıyor olabilirsiniz.
USB2.0-CRW Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your USB2.0-CRW to keep your Computer up-to-date.www.driverscape.com
8.1 gine slHDD takılı iken, yani Win. 8.1 SL yüklemeden önce, sorun yok iken ,Windows işletim sistemi olarak ne vardı?
Aygıt yöneticisine girip fare ve diğer işaret aygıtlsrına giriyorum üsteke sağ tık yapıp güncelleştir yapıp bilgisyarı tara diyorum listeden seçe basip aygıt seçiyorum sonra arabirim aygıt kısmına düşüyor tekrar aynı yöntemi uygulayıp fare kısmını seçiyorum düzeliyor yeniden başlatınca gine calismiyor pad8.1 gine sl
Hocam bilgisayar eski i3 6. nesil var kendim sıfırdan temiz kurulum yaptım simdi windows update den deniyorum belki kendi yükleyebilir Şuan 2gblık dosya indiricek sanırsam driverıda indirebilirimWin. 8.1 SL bunu temiz kurulum şeklinde mi yaptınız, yoksa sıfırlama ile mi?
Ayrıca win8.1 kurulumu tamamlandı, son restart, ilk açılış, en ham durumu hiçbirşey kurulmamış.
Bu durumda da aynı sorun var mı idi.
Laptop nedir? Eski modellerden mi? FREEDOS mu geldi yoksa Win.8.1 kurulu lisanlı halde mi geldi.
Laptop marka ve modeline göre resmi sitesinde sürücüler desteği kısmında yayınlanan sürücülere ulaşabilirseniz bir bakın.
WİN8.1 lisansı ile gelmedi ise laptop Wi11 e geçseniz diye de aklıma geliyor.
Önce resmi sitesindeki sürücüleri yüklemeye çalışın bakalım sonuç alınabilecek mi....