Laptop Wiriless Problemi

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Laptopum bizim modem disindaki tum modemlere baglaniyor ne yapmam gerek yardimci olurmusunuz?

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet telefon falan hersey baglaniyor fakat bilgisayar ise bizim modem disindakilere baglaniyor

Bu arada DSL N17U adli modemi kullaniyorum.

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Internet olmadan nasil yapabilirim ? xD

Şuan mobil veriyi açtım onun ile driver kurup deneyeceğim umarım olur olmadı aliexpressten aldığım wifi adaptörunu takarım idarelik :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Modem arayüzünde Wireless ayarlarında Maksimum bağlananabilen cihaz sayısı vardır ona bir bak eğer o sayıdan fazla bir aygıt bağlı ise gelen yeni IP leri dışarda bırakıyor olabilir. Sabit izin listesi oluşturman gerek ama her modemde ayrı bir yerde bu ayar her cihaz için MAC veya IP adresıne bu aygıt bu modeme her şartta bağlanabilir diye izin veriyorsun. Şahsen Team Viewer ile uzaktan yapabilrim ama sen önce ilk dediğimi bir kontrol et.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Uğur Gözaydın' Alıntı:
Modem arayüzünde Wireless ayarlarında Maksimum bağlananabilen cihaz sayısı vardır ona bir bak eğer o sayıdan fazla bir aygıt bağlı ise gelen yeni IP leri dışarda bırakıyor olabilir. Sabit izin listesi oluşturman gerek ama her modemde ayrı bir yerde bu ayar her cihaz için MAC veya IP adresıne bu aygıt bu modeme her şartta bağlanabilir diye izin veriyorsun. Şahsen Team Viewer ile uzaktan yapabilrim ama sen önce ilk dediğimi bir kontrol et.
Bu yöntem le düzeleceğini dusunuyorum

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Günaydın,
Şuan bilgisayara driver kuramadım inf dosyası tek vardı setup falan yoktu bende son çare aliexpressten aldığım usb wifi adaptörünü kurdum ve onunla sorunsuz bağlandı benim anlamadığım şu wifi adaptöründe sıkıntı olmuyor fakat neden normal bilgisayardaki sıkıntı çıkarıyor onu anlamış değilim isterseniz teamviewerden bağlanıp modem ayarlarına bakın ama ben onunla ilgili olduğunu düşünmuyorum.

Modemde bu arada zaten 5 cihaz bağlı zaten amcamlar felan gelse 15 20 kişide bile sıkıntı yapmıyor bence bilgisayar kaynaklı driverler çok eski en kötü windows vista onun üstüne kurulmuyor araştırmalarıma göre neyse artık aliexpressten aldığımızı kullanalım kaliteli birşey gibi ama harici olması beni rahatsız ediyor :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladığım karadı ile IP sınırı ile ilgili değil çünki Wifi Adabtörününde IP var sonuçta bu PC ile ilgili bir sorun muhtemelen bağlantını PC de bir program veya yanlış kurulmuş bir driver engelliyor. Aygıt yöneticisinden bağdaştırıcılar sekmesindeki aygıtları sağ tıklayıp sil ayarları ile tamamen sonra PC update ayarların otoöatikte ise o yeniden otomatik kuracaktır bırak kursun sonra Bu programı indir ve kur Kurulumu burda anlattım ilk tarama yapınca PC de ne eksik ise indirip güncel versiyonlarını kuracaktır PC yi yeniden başlat ve birdaha bağlanmayı dene.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri