B Balamir03 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 May 2023 Mesajlar 2 Tepki 0 9 May 2023 #1 Hem kali hemde centos kullanmak istiyorum ikisinde kaldırabilecek hemde bütçeye uygun masaustu yada laptop onerirmisiniz tercihim masaustu
Hem kali hemde centos kullanmak istiyorum ikisinde kaldırabilecek hemde bütçeye uygun masaustu yada laptop onerirmisiniz tercihim masaustu
Zemheri Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 2,285 Tepki 1,173 9 May 2023 #2 Balamir03' Alıntı: Hem kali hemde centos kullanmak istiyorum ikisinde kaldırabilecek hemde bütçeye uygun masaustu yada laptop onerirmisiniz tercihim masaustu Genişletmek için tıkla ... Bütçeniz nedir?
Balamir03' Alıntı: Hem kali hemde centos kullanmak istiyorum ikisinde kaldırabilecek hemde bütçeye uygun masaustu yada laptop onerirmisiniz tercihim masaustu Genişletmek için tıkla ... Bütçeniz nedir?
KS B Balamir03 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 May 2023 Mesajlar 2 Tepki 0 9 May 2023 Konu Sahibi #3 not happy' Alıntı: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla ... 10000 ine kadar yolu var