laptop

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalar selam,

Hepsiburada sitesinde güzel indirim var bu hafta sonu. 
Laptop almayı düşünüyorum. Fakat çokta abartlı bir şey istemiyorum. Fotoğrafçı olduğum için photoshop,pinnacle studio corel video, corel draw vb gibi programlar kullanıyorum. Artı bir de cs:go, pubg gibi oyunları oynamak isterim laptopta. Fakat bir yere giderken veya işe giderken laptop lazım oluyor.

Önerileriniz bekliyorum. :):)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Evat sayın seyirciler gaming laptobu  çekiyoruz mükemmel manzara mükemmel görüyorsunuz anatmaya gerek yok konuşmuyorum görüyorsunuz anatmaya hiç gerek yok görüyorsunuz Vay şöyle olmuş böyle olmuş Konuşmam kesin ve ilerliyoruz yanına doğru görüyorsunuz Şırıl şırıl Mükemmel Anlatmayacağım bu sefer görüyorsunuz :D

rOpqzz.png

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q2qey-004-p-HBV00000A08W3

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptop da lunix işletim sistemi yüklü. Onu Win10 yapsam sorun olmaz ama herhalde.

birde eklemeyi unutmuşum. Arada Autocad dosyası açmam gerekebilir. Onda herhangi bir sorun yaşamam sanırım ?

FPS İncelemesini izledim. Cs:Go'da 80 - 150 fps arası, GTA 5'de 60 - 80 arası veriyor.

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamamdır teşekkür ederim. Bir aksilik olmazsa bugün sipariş vereceğim. Geldiğinde sizinle paylaşırım almak isteyen olursa.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Murat Güngör' Alıntı:
Laptop da lunix işletim sistemi yüklü. Onu Win10 yapsam sorun olmaz ama herhalde.

birde eklemeyi unutmuşum. Arada Autocad dosyası açmam gerekebilir. Onda herhangi bir sorun yaşamam sanırım ?

FPS İncelemesini izledim. Cs:Go'da 80 - 150 fps arası, GTA 5'de 60 - 80 arası veriyor.

Uefi ile direk win 10a geçebilirsiniz güzel fiyat güzel kalite Anlatmaya gerek yok  :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri