Soru Laptoplar Hk. Sorum Var

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Selamlar,

Abiler bir insan gelse kendi laptopunu üretebilir mi birisinin yazdığını görmüştüm mesela monster notebooklarda hm470 anakart kullanılıyormuş anakart ve işlemci intelden,ram ssd ve wifi kartı takıp kasa ve monitör üretip kendi laptopumuzu üretemez miyiz acaba

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu kadar kolay değil. Tek seferlik üretim için kalıbı masrafı derken işin içinden çıkılmaz. Sürekli üretim de birden olup tutmaz yani.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Bu kadar kolay değil. Tek seferlik üretim için kalıbı masrafı derken işin içinden çıkılmaz. Sürekli üretim de birden olup tutmaz yani.
sermaye sağlansa olur mu?valla kardeş ben harici ekran kartı ile uğraşmazdım?ne var?11400h.Adam olana çok bile bu türk milletinin bir şeyin ucuzunu buldu mu kaçırmaz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
sermaye sağlansa olur mu?valla kardeş ben harici ekran kartı ile uğraşmazdım?ne var?11400h.Adam olana çok bile bu türk milletinin bir şeyin ucuzunu buldu mu kaçırmaz
Ama sadece 11400H milleti kandırmak olur. Sermaye olsa da güvenilirlik lazım. İnsanlar birden sizi tercih etmez.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Ama sadece 11400H milleti kandırmak olur. Sermaye olsa da güvenilirlik lazım. İnsanlar birden sizi tercih etmez.
abi haklısın da ben ekran kartı maliyetiyle,bios u ile adaptörü ile ısınması ile uğraşacak değilim milleti kandırmak konusuna gelirsek zamanında oynayamadığınız oyun olursa anında iade garantisi diyen malum şirket ben değilim,güvenirlik?evet bu doğru

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
up,diğer arkadaşlar sizin fikirlerinizi de alalım

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bence bunun için önce altyapı lazım bir sorun olduğu zaman çözebilecek bilgiye sahipmisin güven işini nasıl saglayacaksin millet neden seni tercih etmeli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri