Yardım Laptopta GPU Bellek Sıcaklığı 93I Ve GPU Sıcaklığı 90I Aşıyor

dragstayger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
Ryzen 7 7435HS
Ekran Kartı
RX 7600s
Asus Tuf Gaming A16 FA617_NSR Laptopum var ve Bannerlordda ve Minecraftta shader açınca GPU Bellek sıcaklığı 94ve95leri görüyor GPU sıcaklığı 90ları görüyor nasıl düşürebilirim CPU için 80 derece limitledim g helperden, bunlar için ne yapmam lazım?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
belki fps 60 sabitleme oyunu etkilemiyorsa rahatlatabilir. Malesef laptoplarda fazlasıyla ısınma olabiliyor

onurardc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Gaming Notebook kullandığım zamanlar güç ayarlarından işlemci performansı ile oynuyordum o şekilde düşüyordu hocam.

KS

dragstayger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
belki fps 60 sabitleme oyunu etkilemiyorsa rahatlatabilir. Malesef laptoplarda fazlasıyla ısınma olabiliyor
işlemci sıcaklığını sınırlayarak hallettim fakat bu programda gpu ile sadece watt sınırlaması yapılıyor. Ben de bu işten anlamadığım için sıcaklığı nasıl sınırlayacağım işlemciye yaptığım gibi?

KS

dragstayger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
işlemci sıcaklığını sınırlayarak hallettim fakat bu programda gpu ile sadece watt sınırlaması yapılıyor. Ben de bu işten anlamadığım için sıcaklığı nasıl sınırlayacağım işlemciye yaptığım gibi?
Şimdi 2 tane ayar var birisi Platform (CPU + GPU) şeklinde diğeri (CPU) olarak 2 tane. Watt ayarları kaç olmalı işlemciyi 35 olarak düşünmüştüm ısınmayı engellemek ve 83-84 dereceyi geçmeyecek şekilde nasıl ayarlamalıyım??

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Artık fps sabitlemeler tüm oyunları etkiliyor sıcaklık sorunu bende de var ama çözemedim yazın klima karşısında oynayarak çözeriz anca

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri