Yardım Laptop'um Bir Anda Donmaya Başladı

Berkenzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dün laptopum dan oyun oynuyordum sonra bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım ve daha sonra açtığımda pc sanki 20 yıllık gibi donmaya başladı bazen görev çubuğunda ve masaüstünde de imleci götürdüğümde imleçte dönme işareti oluyor yani sanki pc çökecek gibi her şey çok geç açılıyor.lütfen yardım edin

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Dün laptopum dan oyun oynuyordum sonra bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım ve daha sonra açtığımda pc sanki 20 yıllık gibi donmaya başladı bazen görev çubuğunda ve masaüstünde de imleci götürdüğümde imleçte dönme işareti oluyor yani sanki pc çökecek gibi her şey çok geç açılıyor.lütfen yardım edin
bataryayı çıkartıp şarjda dener misiniz

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Windows toparlanmamış gibi görünüyor. Mavi ekran vs aldınız mı? Sistemi açın. Düzgün bir şekilde Windows açılsın. 2 dakika kadar kendine gelmesini bekleyin. Ardından sol taraftan Başlat - Bilgisayarı Kapat diyerek kapatın. 2 dakika daha bekleyip tekrar deneyin.

Ayrıca arka planda otomatik Windows güncellemeleri başlamış olabilir. Denetim Masası - Windows Güncelleştirme seçeneklerinden de sonra kontrol edebilirsiniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
6-7 yıl önce aynı şekilde Laptobumu kapatmıştım ve çok yavaşlamış dı sorun HDD nin değişmesiyle düzelmişti.

Umarım HDD değişmeden problemi çözebilirsin.

KS

Berkenzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows toparlanmamış gibi görünüyor. Mavi ekran vs aldınız mı? Sistemi açın. Düzgün bir şekilde Windows açılsın. 2 dakika kadar kendine gelmesini bekleyin. Ardından sol taraftan Başlat - Bilgisayarı Kapat diyerek kapatın. 2 dakika daha bekleyip tekrar deneyin.

Ayrıca arka planda otomatik Windows güncellemeleri başlamış olabilir. Denetim Masası - Windows Güncelleştirme seçeneklerinden de sonra kontrol edebilirsiniz.
Şuan bilgisayarda her şey çok geç açılıyor bazen açılırken yanıt vermiyor hatası falan veriyor sürücüleri de kontrol ettim hiç birinde de hata yok sizin dediğiniz işlemi deniyeceğim şimdi

IMG_20230202_144904.jpg
mesala bazende hoparlör simgesinin üstünde olan işaret pilin üzerinde falanda gösteriyor ve şuan görev çubuğundaki hiç bir şey açılmıyor başlat simgesi bile

bataryayı çıkartıp şarjda dener misiniz
Pc yeni kasa hocam 1.5 yıl önce aldım

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
Şuan bilgisayarda her şey çok geç açılıyor bazen açılırken yanıt vermiyor hatası falan veriyor sürücüleri de kontrol ettim hiç birinde de hata yok sizin dediğiniz işlemi deniyeceğim şimdi

Ekli dosyayı görüntüle 14775mesala bazende hoparlör simgesinin üstünde olan işaret pilin üzerinde falanda gösteriyor ve şuan görev çubuğundaki hiç bir şey açılmıyor başlat simgesi bile

Pc yeni kasa hocam 1.5 yıl önce aldım
taner abinin dediği gibi windows toparlanmamış gibi kafası karışmış

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Cristal disk info ile disk sağlığına bakabilir misin?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
garantisi varsa bir şey yapmaya kalkmayın bazı markalar arka kapak açılsa dahi garanti kapsamından çıkarıyor sorun çözülmezse servise gönderin hem temizliğini yaparlar hemde durumdan şikayetçi olursanız belki ssd değişebilirler.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
garantisi varsa bir şey yapmaya kalkmayın bazı markalar arka kapak açılsa dahi garanti kapsamından çıkarıyor sorun çözülmezse servise gönderin hem temizliğini yaparlar hemde durumdan şikayetçi olursanız belki ssd değişebilirler.
arka kapağın acıldığını nasıl anlicaklarda

KS

Berkenzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cristal disk info ile disk sağlığına bakabilir misin?
Hocam şu an pc çok garip bir durumda neredeyse yapabileceğim şeylerin yarısı kısıtlı durumda

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
245
Hocam şu an pc çok garip bir durumda neredeyse yapabileceğim şeylerin yarısı kısıtlı durumda
yani hocam sihirli taktiği yaptınızmı blm bendede bu sorun oldu kasadan kapatmak zorunda kaldım yeniden başlattım sorun düzelmişti

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri