Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben baktım teknopattan bi progfam yükledim 2 slot birinde 2 birinde 1 gb ram var ben bu ikisinede 4gb takarsam pc çalışırmı(ayrıca geç vermen önemli değil yardım etmen yeter)
Ozaman yazın ya ram alıyım yada laptop (laptop önerisine açığım benim bu 7 yıllık pcm bana yetmemeye başladı zaten hangi laptopu alsam uzun süre kullanırım ama oyunda oynarım )
Bu pcyi anama verip resim pcsi yapmayı düşünüyorum ama belli olmaz sene sonunda belki alırım benimki sıcakla soğuk gibbi oldu bunedir yav siz 2000tl lik laptop önerin benim aklımda monster var ama
Anladım zaten eğer iyi bişey almassam ortada pc siz kalırım ben bu pcmin monitörü kırdım 3 kere çökerttim biara pcde tonlarca virüs vardı arkadaşımın pcsine bulaştı sonra dedeim başlarım virüsüne çağırdık formatçıyı adam 4 kere denedi 5. eğer olmassa gideceğim olmuyor dedi bende hatim indirdim ve oldu yani pc bana çok dayandı artık emekli olsun istiyorum