Laptopuma Nasıl

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı veya ram takviyesi yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

E

expert

Guest
Sitesinde max ram yok zaten 2×2 takılı ram alıp bulabilirsin max 8 sekiz destekli galiba götürüp pc de deneyip al 
Ekran Kartına da bir şey yapamazsın

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben baktım teknopattan bi progfam yükledim 2 slot birinde 2 birinde 1 gb ram var ben bu ikisinede 4gb takarsam pc çalışırmı(ayrıca geç vermen önemli değil yardım etmen yeter)

Ozaman yazın ya ram alıyım yada laptop (laptop önerisine açığım benim bu 7 yıllık pcm bana yetmemeye başladı zaten hangi laptopu alsam uzun süre kullanırım ama oyunda oynarım :) )

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu pcyi anama verip resim pcsi yapmayı düşünüyorum ama belli olmaz sene sonunda belki alırım benimki sıcakla soğuk gibbi oldu bunedir yav :D siz 2000tl lik laptop önerin benim aklımda monster var ama :D

E

expert

Guest
laptop alacaksan min 2500 öneririm çünkü 2000 lilier pek verim alamıyorsun

E

expert

Guest
temiz bir şey al diye diyorum para verip mağdur olma

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım zaten eğer iyi bişey almassam ortada pc siz kalırım ben bu pcmin monitörü kırdım 3 kere çökerttim biara pcde tonlarca virüs vardı arkadaşımın pcsine bulaştı sonra dedeim başlarım virüsüne çağırdık formatçıyı adam 4 kere denedi 5. eğer olmassa gideceğim olmuyor dedi bende hatim indirdim ve oldu yani pc bana çok dayandı artık emekli olsun istiyorum

KS

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında alabilirim ama ailevi problemler yüzünden erteleiyor sürekli :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri