Öneri Lcd Ekranli Klavye Öneri̇si̇

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954

zyrobod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Arkadaşlar merhaba, LCD ekranlı klavye arıyorum. Görsel olarak o tarz klavyeler hoşuma gidiyor. Biraz araştırma yaptım ve Türkiye'de bu tarz klavyeler için en çok önerilen ürünlerden biri https://www.gank.com.tr/machenike-k...tile-switch-lcd-rgb-beyaz-enq-q-gaming-klavye. Sizce nasıl, alınır mı?"
minik ekranlı öneri yapayım diye geldim senin paylastıgın klavyeyi alıp köşeme cekileceğim sanırım hocam baya iyiymiş

pixelcavanari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, LCD ekranlı klavye arıyorum. Görsel olarak o tarz klavyeler hoşuma gidiyor. Biraz araştırma yaptım ve Türkiye'de bu tarz klavyeler için en çok önerilen ürünlerden biri https://www.gank.com.tr/machenike-k...tile-switch-lcd-rgb-beyaz-enq-q-gaming-klavye. Sizce nasıl, alınır mı?"
Hocam kesinlikle öneririm ve fiyat konusunda çok düşük ben Machenike markasının KT84 almanı tavsiye ederim. https://www.gank.com.tr/machenike-k...on-white-switch-rgb-eng-q-siyah-gaming-klavye bu üründe güzel duruyor aşık oldum resmen. Ama KT68 ile KT84 arasında zannedersem küçük led ekran farkı var.

@akagreen inceleme videosu çekmiş, Yorumlara koptum ya bu klavyeden sipariş vereceğim ama ayın 15 inden sonra kredi kartım ödemesini yapayım direk alacağım.

Son düzenleme:
KS

lacoste5511

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
minik ekranlı öneri yapayım diye geldim senin paylastıgın klavyeyi alıp köşeme cekileceğim sanırım hocam baya iyiymiş
Klavye geldi, yazmayı unuttum. Gayet güzel bir klavye, sadece küçük numlock tarafı yok, garip geldi, alışmak gerek. Ama mükemmel bir klavye. LCD ekranını uygulamadan modlayabiliyorsun. 10 üzerinden puanlarsak, 10/8.5 verilir, alınır yani, bilginiz olsun."

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Klavye geldi, yazmayı unuttum. Gayet güzel bir klavye, sadece küçük numlock tarafı yok, garip geldi, alışmak gerek. Ama mükemmel bir klavye. LCD ekranını uygulamadan modlayabiliyorsun. 10 üzerinden puanlarsak, 10/8.5 verilir, alınır yani, bilginiz olsun."
hayırlı olsun iyi günlerde kullan hocam. ben 3 yıldır mini klavye kullanıyorum alışırsın merka etme. alışınca fn kombinansyonlarını bile cok hızlı kullanıyorsun. bu arada koleksiyon yapıyorum elimdekiler bunlar
1741600026565.jpeg
1741600130995.jpeg
1741600337524.jpeg

bunlar da gözüme kestirdiklerim hocam

KS

lacoste5511

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hayırlı olsun iyi günlerde kullan hocam. ben 3 yıldır mini klavye kullanıyorum alışırsın merka etme. alışınca fn kombinansyonlarını bile cok hızlı kullanıyorsun. bu arada koleksiyon yapıyorum elimdekiler bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 41542Ekli dosyayı görüntüle 41544Ekli dosyayı görüntüle 41545

bunlar da gözüme kestirdiklerim hocam

Koleksiyonların çok güzel dostum farklı bir hobi :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri