LED IŞIK ÖNERİSİ

caneryazici

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MERHABA BİR SİSTEM TOPLADIM VE RGBSİNİN AZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE İNSANLARIN MASALARINA VE KASANIN İÇİNE KONUMLANDIRDIĞI LEDLERİN NEREDEN NE ARATARAK VE İSİMLERİNİN NE OLDUĞUNU MERAK EDİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
MERHABA BİR SİSTEM TOPLADIM VE RGBSİNİN AZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE İNSANLARIN MASALARINA VE KASANIN İÇİNE KONUMLANDIRDIĞI LEDLERİN NEREDEN NE ARATARAK VE İSİMLERİNİN NE OLDUĞUNU MERAK EDİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
şu şekil çubuklar var bunları tercih edebilirsin

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
teşekkür ediyorum sen kullanıyor musun aydınlatmasından falan haberin var mı acaba kardeşim
yok kullanmıyorum fakat bende alacağım oda az düzene binince illa bunu almana gerek yok kasa içi rgb aydınlatma diye aratırsan bi ton aydınlatma çıkıyor anakarta bağlanan aydınlatmaları tercih edersen daha iyi olur

KS

caneryazici

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yok kullanmıyorum fakat bende alacağım oda az düzene binince illa bunu almana gerek yok kasa içi rgb aydınlatma diye aratırsan bi ton aydınlatma çıkıyor anakarta bağlanan aydınlatmaları tercih edersen daha iyi olur
Çok teşekkür ederim dostum

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Sonoff L1 lite ve ya L2 lite tercih edebilirsin ben alırken ikisi de yoktu Türkiye'de o yüzden normal L1 modelini aldım kaliteli ürün oldukça memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri