Led Önerisi

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
İyi forumlar 300 350tl en fazla bütçem var yakın zamanda 170cm veya 200cm bir masa almayı düşünüyorum masanın arka çıtasına duvara yansıyacak şekilde duvara doğru yansıtacağım sizden led önerisi istiyorum pek anlamam ledlerden kimisi anakarta takılabiliyormuş sanırım mümkünse anakarta takılmayan prizle çalışanlardan olsun uğraştırsın istemiyorum ki pin girişleri uygun olur mu onu da bilmiyorum. Renklerini ayarlayabildiğim türden RGB ARGB led falan olursa sevinirim.

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Marketlere ara ara gelen kumandalı rgb ledlerden al gitsin. Argb ledler pahalıdır. Daha doğrusu kontrolcüsü pahalıdır. Ben geçen hafta anakarta bağlanabilen model argb ledlerden alıp soundbarın arkasına uyguladım. Sadece 2mt argb led 315TL.

1704674862825.png

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Marketlere ara ara gelen kumandalı rgb ledlerden al gitsin. Argb ledler pahalıdır. Daha doğrusu kontrolcüsü pahalıdır. Ben geçen hafta anakarta bağlanabilen model argb ledlerden alıp soundbarın arkasına uyguladım. Sadece 2mt argb led 315TL.

Ekli dosyayı görüntüle 30478
Markasını ve hangi marketten aldığını öğrenebilir miyim?

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Markasını ve hangi marketten aldığını öğrenebilir miyim?
Linkini atıyorum. Yalnız bu attığım yani benim aldığım ARGB led. Sürücüsüz veya anakarta bağlamadan çalışmaz..

Eğer fişe takıp kullanacaksan şu rgb ledlerden alabilirsin.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Linkini atıyorum. Yalnız bu attığım yani benim aldığım ARGB led. Sürücüsüz veya anakarta bağlamadan çalışmaz..

Eğer fişe takıp kullanacaksan şu rgb ledlerden alabilirsin.
Emin led'den mi aldın? Benim ankartım bu altta gördüğün buna uygun mudur? Anakart'a bağlanma sebebi nedir ARGB nin özelliği nedir? Biraz yoracağım seni kusura bakma :D
1704713197145.png

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Anakartım da bulunan ARGB girişi bu fakat buna uygun ledi nasıl bulucam bilmiyorum adreslenebilir ARGB 1.5 yada 2 metre led lazım bir el atarsanız sevinrim bütçe maxx 350 TL
1704719684362.png
1704719746933.png

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Anakarta bağlanma sebebi hem kontrolcü gerektirmiyor hemde Asus Armoury Crate yazılımı ile ayar yapabiliyorsun. Kasa ile birlikte senkronize yanıyor ledler.

12v giriş olmaz. Resimde benim anakarttaki gibi 5v giriş olmadı lazım.

1704723034841.png

Kasanda kontrolcü varsa onun 5v çıkışı vardır ??

Benim kasada 2 tane kontrolcu var. Bu kısımlara argb led bağlayabilirsin.

1704722948229.png

1704722968187.png

+12va sadece düz rgb led bağlanırmış onu da Emin lede sordum.

Son düzenleme:

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Geçen hafta alıp iade ettiğim rgb led tam sana göre. Hem fiyat uygun hemde 5m. İndirim kupunu da kullan daha ucuza gelir. Ucunda anakarta bağlayacağın fişi de var. 12va takar kullanırsın. Hem kasanın içini çevreler hemde masana kadar uzatırsın. Pavyon gibi odan olur :))

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
ARGB istiyorum hem de yorumları sıkıntılı ucuz diye parayı çöp etmemek lazım kasamda kontrolcü yok ve 5v girişi göremedim anakartıma bir de sen bakar mısın belki vardır. Yada dediğim gibi 12v uyumlu ARGB led bulabilir miyiz emin led rgb oluyor sadece demiş fakat yanlış 12v argb de oluyor. Ben sadece masanın arkasına uygulayacağım ledi kasanın içine değil pavyon sevmem :)

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
ARGB istiyorum hem de yorumları sıkıntılı ucuz diye parayı çöp etmemek lazım kasamda kontrolcü yok ve 5v girişi göremedim anakartıma bir de sen bakar mısın belki vardır. Yada dediğim gibi 12v uyumlu ARGB led bulabilir miyiz emin led rgb oluyor sadece demiş fakat yanlış 12v argb de oluyor. Ben sadece masanın arkasına uygulayacağım ledi kasanın içine değil pavyon sevmem :)
Malesef +12v argb yok.
1704724631599.png

Senin kasanda +5v çıkış da yok. Anakarta bağlayacağım dersen benim attığım güzel. Şikayetlere takılma. Elektronik ürün bunlar. Birisinin beğenmediği senin hoşuna gidebilir. Beğenmezsen zaten 14gün iade hakkın var. 40Tl indirim kuponu ile 110Tlye almışım ben.

Ya da herhangi bir elektronikçiye git kumandalı rgb şeritlerden al. A101e de ara ara geliyor.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Malesef +12v argb yok.
Ekli dosyayı görüntüle 30496

Senin kasanda +5v çıkış da yok. Anakarta bağlayacağım dersen benim attığım güzel. Şikayetlere takılma. Elektronik ürün bunlar. Birisinin beğenmediği senin hoşuna gidebilir. Beğenmezsen zaten 14gün iade hakkın var. 40Tl indirim kuponu ile 110Tlye almışım ben.

Ya da herhangi bir elektronikçiye git kumandalı rgb şeritlerden al. A101e de ara ara geliyor.

Şuna bir bakar mısın :)

Peki bir sorum olacak ARGB led alsam anakarta bağlanmayan böyle bir şey mümkün müdür var mıdır?

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73

Şuna bir bakar mısın :)

Peki bir sorum olacak ARGB led alsam anakarta bağlanmayan böyle bir şey mümkün müdür var mıdır?
Çin malı. Ben güvenmezdim.

Ha diyelimki gerçek 12v rgb led. O attığın sadece led fiyatı. Kontrolcüsü zaten pahalı argb ledin.

Fiyat sadece Led şerit, güç kaynağı veya Led denetleyici dahil değildir!
WS2815 kontrol etmek için DC12V güç kaynağı ve Led denetleyici kullanmalıdır!

Bu da senin anakartın. RGB diyor bak ARGB demiyor.

1704725538340.png

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
1. Piyasada anakarta bağlamadan kullanabildiğim ayarlayabildiğim ARGB led var mı?
2. RGB led olarak gerçekten beni üzmeyecek uygulama ve kumanda üzerinden kontrol edebileceğim led var mı?
3. RGB ledlerden ARGB ye en yakın tarz ledler hangileridir ayarlama sese duyarlı bluetooth gibi?
4. Amblight nedir?

Bunlara cevap verir misin sana zahmet

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Daha bilgili arkadaşlar bundan sonra yardımcı olursa sevinirim. Ben sana tavsiyelerimi verdim. Benim elimden gelen bu kadar. Son kez cevap verecek olursam;

1. Argb ledler kontrolcü ile çalıştığını biliyorum. Aşağıda adreslenebilir ve kontrolcü fiyatı : Senin bütçenin üzerinde malesef. Daha uygunu varsa araştırabilirsin.

1704726374479.png

2. Kumandalı rgb ledlerin çoğu aynı. Zaten masana yapacaksın. Odayı aydınlatmayacaksın. Hiçbirisi seni üzmez. En ucuzunu alıp deneyebilirsin.

3. https://www.n11.com/urun/rgb-sese-v...r-3-cip-5050-19131325?magaza=asled34#unf-info

4. Ürün linkindeki videoları incelersen Amblightı anlayabilirsin. Youtube netflix gibi programlarda çalışır sadece.

Bu dükkan sahibine watsaptan ulaşabilirsin. Baya yardımcı oluyor. Senin 12v argb konusunu da sorduğumda şu cevabı aldım.
1704726855110.png

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Yordum seni de kusura bakma sağol tekrardan.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Arkadaşlar neon led önerisi var mıdır? RGB olanlarından

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri