Lenovo IdeaPad Gaming 3 Fps Drop sorunu

FurKhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim laptopta sahibim. Windows 11 kurulu. Valorant vb gibi oyunlar oynuyorum fakat 200 olan FPS bir anda 1 FPS oluyor ve düzeliyor. HDD taraması yaptım iyi durumda. Sürücülerim güncel. Sizden destek bekliyorum.
11300h, rtx 3050, 256 ssd, 1 TB HDD, 8x2 16 GB ram

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim laptopta sahibim. Windows 11 kurulu. Valorant vb gibi oyunlar oynuyorum fakat 200 olan FPS bir anda 1 FPS oluyor ve düzeliyor. HDD taraması yaptım iyi durumda. Sürücülerim güncel. Sizden destek bekliyorum.
11300h, rtx 3050, 256 ssd, 1 TB HDD, 8x2 16 GB ram
Görev yöneticisini açıp sürekli üste tut diyerek fps düşme anında yükselen ya da düşen bir şey var mı bakar mısınız?

KS

FurKhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Görev yöneticisini açıp sürekli üste tut diyerek fps düşme anında yükselen ya da düşen bir şey var mı bakar mısınız?
FPS Drop saliselik bir şey olduğu için nasıl bakarım bilmiyorum ama deneyeceğim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
FPS Drop saliselik bir şey olduğu için nasıl bakarım bilmiyorum ama deneyeceğim
Bilgiler kısa süreli gösteriyor. Anlık düşüşte göz attığınızda ya da performans kısmına bakınca yakalama ihtimaliniz varsa iyi olur. Yoksa da başka yol bulmaya çalışacağız.

Antexe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhaba
Laptoplarda genelde anlık olarak 1 fps düşüp geri yükselme sorununu ben şöyle çözmüştüm zamanında sizde bir deneyin isterseniz.

: İlk cmd ekranını açın şu kodu oraya yapıştırın
[ powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 ]
'' Güç seçeneklerindeki Nihai Performans seçeneğinin kodudur internetten de araştırabilirsin''
Sonrasında denetim masası * güç seçenekleri * oradan nihai performansı seçin. Seçtikten sonra plan ayarlarını değiştir butonuna basın * gelişmiş güç ayarlarını değiştir butonuna giriş yapın oradan resimde yaptığım gibi ayar uygulayın.

Screenshot_1.png

Sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın diğer arkadaşlarda faydalanır :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri