Lenovo Laptop Siyah Ekran Veriyor.

Tuğra Yetişen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese Merhaba Benim Lenovo ideaPad 3 bir laptopum var. Kendisini 2020 zamanında almıştım.Gayette Sorunsuz çalışıyordu.Fakat bu son dönemlerde internette dolaşırken yada oyun oynarken siyah ekran hatası alıyorum.Bunu düzeltmek içinde laptopun power tuşuna basılı tutup kapatmak zorunda kalıyorum.Bunun için çözümünüz varsa sevinirim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
740
Selamlar,
Lenovo ideaPad 3 bir laptop
Kendi markaları altında ürettikleri bir ürün ve hele ki laptop olduğu için.
Masa üstü sistemler gibi uzaktan net bir şeyler söylemek çok zor olacaktır.

Donanımsal bir sorundan (ekran kartı) kaynaklanıyorsa servise güstermenizin çok daha doğru olacağını düşünüyorum.

Yazılımsal, işletim sistemi çökmesi durumlarını anlardınız. Başlarken Ssiyah ekran, onarım döngüleri, hata kodlu mesajlar, mavi ekranlar vb.

KS

Tuğra Yetişen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bazen bilgisayarı yeniden başlattığımda otomatik onarım hatası alıyorum sizce bu normalmidir.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
740
Lenovo ideaPad 3
İşletim sistemi kurulumu geldi veya freedos dedikleri yüklü gelmediği durumlar.

Buna göre önce bir temiz kurulum-format işine girip deneyin bir bakalım. İşletim sistemi ile ilgili ise sorun. Kolayca halledebilirsiniz.

Lenovo ideaPad 3 : Kullanım kılavuzuna göre ilerleyin format için. Windows lisansı ile geldiyse özellikle....
Temiz kurulum sonrası özel belgeler, dosyalar, fotolar, vb sakladığınız veriler vb. silinip ulaşılamaz duruma geleceğine dikkat edip. Önce istediklerinizi başka bir alana yedeklersiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri