Lenovo Legion 27-10 Monitör Alınır Mı

merhADDF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar 3d modelleme, animasyon vs. gibi işlerle uğraşıyorum. Bu mönitör alınır mı? Bilinen herhangibir sorunu var mı? İnceleme videosu bulamadım.
Lenovo Legion 27-10 Monitör

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
833
Arkadaşlar 3d modelleme, animasyon vs. gibi işlerle uğraşıyorum. Bu mönitör alınır mı? Bilinen herhangibir sorunu var mı? İnceleme videosu bulamadım.
Lenovo Legion 27-10 Monitör

bu fazeona da bir bak derim fena durmuyor paneli nasıldır bilmiyorum philips viewsonic dısında monitör kullanmadım ama kağıt üstünde iyi duruyor.

KS

merhADDF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
833
O monitörü almıştım zaten ama elime ulaştıktan 1 gün sonra bozuldu malesef.

uyguna bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim güncel monitörüm renkler canlılık güzel pivot olmayan siyah modeli de yakın zamanda 4 bin tlye kuzenime aldık itopya da belki sahibindene baksan alsatcı vs bulabilirsin uyguna 6k sıyahına fazla olur ama panelı gercekten ıyı

KS

merhADDF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

uyguna bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim güncel monitörüm renkler canlılık güzel pivot olmayan siyah modeli de yakın zamanda 4 bin tlye kuzenime aldık itopya da belki sahibindene baksan alsatcı vs bulabilirsin uyguna 6k sıyahına fazla olur ama panelı gercekten ıyı
Gayet güzel duruyor ama 27 inç olan modeli bütçemin çok üstünde 6500 tl en fazla

KS

merhADDF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri