Lenovo Legion R25I-30 Vs Benq Xl2411K

İhtiyarx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu iki monitör arasında kaldım. Lenovoda hoparlör olması +1 özellik iken ayak kısmı biraz sıkıntılı. Benq da ise DyAc ve TN panel olması(fps odaklı oynadığım için) +1 özellik iken 4 yıl önce çıkış yapmış olması düşündürüyor. FPS odaklı olsam da, hikayeli oyunlar oynayıp arada bir film de izliyorum ama renklere çok takılmıyorum. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Ayrıca farklı 144-165hz monitör önerileriniz var mı?
Epey linkini de bırakıyorum:https://www.epey.com/monitor/karsilastir/633453-907329/benq-zowie-xl2411k_lenovo-legion-r25i-30/

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
TN panel alma renkler kötü. Günlük 10 saat valorant oynuyosan olabilir ama onun dışında IPS. R25i 30 al.

KS

İhtiyarx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
TN panel alma renkler kötü. Günlük 10 saat valorant oynuyosan olabilir ama onun dışında IPS. R25i 30 al.
Benq nun TN paneli, normale göre biraz daha kaliteli ve renk konusunda pek sıkıntı olmadığını söylüyor kullanıcılar. 1-1.5 yıl sonra satıp yükseltmeyi düşünüyorum, lenovoyu daha kolay satabilirim gibime geliyor(çıkış yılı geçen sene olduğu için)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Benq nun TN paneli, normale göre biraz daha kaliteli ve renk konusunda pek sıkıntı olmadığını söylüyor kullanıcılar. 1-1.5 yıl sonra satıp yükseltmeyi düşünüyorum, lenovoyu daha kolay satabilirim gibime geliyor(çıkış yılı geçen sene olduğu için)
Tam terdi ben q yu daha kolay satarsin marka isimden dolayi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri