Fırsat Lenovo Qhd Ips Monitör 6370 TL

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
KS

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şuan 6500 TL alacaklar için hala çok iyi

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Önceki monitör öyle bir zamanda arızalandı ki, garanti bitiminden 3 ay sonra ve indirim dönemi gelmeden bir kaç ay önce. Mecburen 1080P 240 Hz bir tane 6000 TL'ye bulunca almıştım. O sırada 2K düzgün modelli ve pivot monitörler 11-12 bin TL civarıydı galiba.

Bu monitör 2K olup da bu fiyata cidden çok ucuz. Düşünen kaçırmasın.

KS

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Önceki monitör öyle bir zamanda arızalandı ki, garanti bitiminden 3 ay sonra ve indirim dönemi gelmeden bir kaç ay önce. Mecburen 1080P 240 Hz bir tane 6000 TL'ye bulunca almıştım. O sırada 2K düzgün modelli ve pivot monitörler 11-12 bin TL civarıydı galiba.

Bu monitör 2K olup da bu fiyata cidden çok ucuz. Düşünen kaçırmasın.
Kesinlikle sorun çıkarsa iade de alıyor şuan kullanıyorum aşırı iyi görüntü

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Kesinlikle sorun çıkarsa iade de alıyor şuan kullanıyorum aşırı iyi görüntü
Lenovo markası iyi bir marka zaten. Ancak garanti servisleri konusunda bilgim yok.

Viewsonic idi önceki monitör, arızalanmak üzere olan monitöre "sağlam" deyip geri yolladılar servisten. 4-5 ay daha anca yaşadı. Sonra aniden gitti. Ki çalışırken de çok sorun yapıyordu. Bir daha o markaya yanaşmam.

KS

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Lenovo markası iyi bir marka zaten. Ancak garanti servisleri konusunda bilgim yok.

Viewsonic idi önceki monitör, arızalanmak üzere olan monitöre "sağlam" deyip geri yolladılar servisten. 4-5 ay daha anca yaşadı. Sonra aniden gitti. Ki çalışırken de çok sorun yapıyordu. Bir daha o markaya yanaşmam.
Viewsonic de iyide bence aldığın platform çok. Önemli hepsi burada iyi bu konuda

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Viewsonic de iyide bence aldığın platform çok. Önemli hepsi burada iyi bu konuda
Garantiyi hepsiburada karşılamıyor. Aldığım yer Vatanbilgisayar idi, bu Viewsonic haricinde her garanti durumunda çok iyi geridönüşler almıştım Vatanbilgisayar'dan ama bu markanın servisi rezalet. Kısaca ben uzak durayım da kim alırsa kendi deneyimlesin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri