Arkadaşlar Hepsiburada premiumla olmak gerekiyor ve visa kartla alışveriş yapmak gerekiyor alana hayırlı olsun visa kartı eklediğinizde ödeme kısmında düşüyor fiyatı
Güzel fiyatmış, sisteme karar verebilsek bize de lazım bi' 2K monitör ama ona bahane buna olmaz derken sene bitti.Arkadaşlar Hepsiburada premiumla olmak gerekiyor ve visa kartla alışveriş yapmak gerekiyor alana hayırlı olsun visa kartı eklediğinizde ödeme kısmında düşüyor fiyatı
Kesinlikle sorun çıkarsa iade de alıyor şuan kullanıyorum aşırı iyi görüntüÖnceki monitör öyle bir zamanda arızalandı ki, garanti bitiminden 3 ay sonra ve indirim dönemi gelmeden bir kaç ay önce. Mecburen 1080P 240 Hz bir tane 6000 TL'ye bulunca almıştım. O sırada 2K düzgün modelli ve pivot monitörler 11-12 bin TL civarıydı galiba.
Bu monitör 2K olup da bu fiyata cidden çok ucuz. Düşünen kaçırmasın.
Lenovo markası iyi bir marka zaten. Ancak garanti servisleri konusunda bilgim yok.Kesinlikle sorun çıkarsa iade de alıyor şuan kullanıyorum aşırı iyi görüntü
Viewsonic de iyide bence aldığın platform çok. Önemli hepsi burada iyi bu konudaLenovo markası iyi bir marka zaten. Ancak garanti servisleri konusunda bilgim yok.
Viewsonic idi önceki monitör, arızalanmak üzere olan monitöre "sağlam" deyip geri yolladılar servisten. 4-5 ay daha anca yaşadı. Sonra aniden gitti. Ki çalışırken de çok sorun yapıyordu. Bir daha o markaya yanaşmam.
Garantiyi hepsiburada karşılamıyor. Aldığım yer Vatanbilgisayar idi, bu Viewsonic haricinde her garanti durumunda çok iyi geridönüşler almıştım Vatanbilgisayar'dan ama bu markanın servisi rezalet. Kısaca ben uzak durayım da kim alırsa kendi deneyimlesin.Viewsonic de iyide bence aldığın platform çok. Önemli hepsi burada iyi bu konuda