Öneri Lepto Tavsiyesi

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Arkadaşlar yazılım dilleri öğrenmek icin video film izlemek için leptop alicamda daha önce iOS kullanadim acaba window mu alsam 25 k ya kadar limitim var Macbook pro m1 araştırdım biraz ama kararsizim oyun oynamak için kasam var

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
dostum mac os da hangi programları kullanarak kod yazacaksın örnek olarak yada hangi alanda kendini geliştiriceksin o yüzden bunlara karar vermek daha mnatıklı sonra laptop alınır. kasnız var ise laptop almayada gerek yok kod lla laptop ile de yazılmıyor :D

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam oyun için kasanız varmış zaten yazılım için ios alın tabiki sizin için daha iyi olur zaten yazılımcıların çoğu macbook kullanıyor

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
dostum mac os da hangi programları kullanarak kod yazacaksın örnek olarak yada hangi alanda kendini geliştiriceksin o yüzden bunlara karar vermek daha mnatıklı sonra laptop alınır. kasnız var ise laptop almayada gerek yok kod lla laptop ile de yazılmıyor :D
kanka c, Java Python vs baslamayi düşünüyorum şimdilik

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
dostum vakit kaybetmeni istemem o yüzden ne yapmak istediğini kendine sor derim ileride frontend yazıcaksan bosuna python da c de vakit harcama c mi kaldı bu arada :D

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
dostum vakit kaybetmeni istemem o yüzden ne yapmak istediğini kendine sor derim ileride frontend yazıcaksan bosuna python da c de vakit harcama c mi kaldı bu arada :D
Kanka peki ios işe yarar mi bazen görüyorum ios da kullanmak istediğim program Win de var felan o yuzden Windowsa geçiyorum sahibindene baktigimda ikinci ellerinde öyle yazmışlar hep

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
Kanka peki ios işe yarar mi bazen görüyorum ios da kullanmak istediğim program Win de var felan o yuzden Windowsa geçiyorum sahibindene baktigimda ikinci ellerinde öyle yazmışlar hep
knk ben windows cuyum macos bana hitap etmiyor arada canım sıkılım 10dk oyun oynayamadıkdan sonra macbook mantıksız gelyor bendede ıkı tane 3070 ti ve 3060 kasa var ama 4050 li laptobumda var yanında ıkı tane kasa var dıye de macos almadım mesela :D laptop parasına m2 air alabılırdım örnek olarak . tamamen kullanım alıskanlıgı ve cihazı ne amaçla hangi programları kullanacagına göre değişir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri