Leptop donuyor ve ses çıkartıyor

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Benim leptopumun çalışma hızı gayet iyi fakat geçen gün leptopa bir kulaklık taktım ve o gün öyle oynadım. Diğer gün leptopumu açtığımda video izlerken donup donup cıız diye ses gelmeye başladı. Arada donup seslerin cızırtılı gelmesi beni rahatsız ediyor ve oyun oynarken video izlerken donup cızz diye ses çıkarttığı için sağlıklı bir şekilde yapamıyorum işlerimi. Aynı olayı 1 ay önce de yaşamıştım ve kendi kendine geçmişti geçen gün kulaklık taktığımda yine aynı sorunu yaşamaya başladım bunu nasıl düzeltebilirim. Şu an kulaklık takılı değil leptopun kendi hoparlörünü kullanıyorum ve ses, donmalar devam ediyor.. Format falan attırmak istemiyorum çünkü bu sorun daha önce de olduğunda kendi kendine düzelmişti. Bilgisayara farklı bir kulaklık taktığımda yaşıyorum bu sorunu. Ne yapabilirim?

KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben yeni bir kulaklık aldım Gamemax Frisby ve bu kulaklığı ilk kez bilgisayara taktığımda çalışmadı. Ardından Realtek sürücüsünü indirdim gayet iyi çalışmaya başladı. Bir süre sonra bilgisayardan boş dosyaları silerken yanlışıkla Realtek sürücüsünü de kaldırdım ve o günden sonra ne kadar indirmeye çalışsam da açılmıyor. O yüzden şu an bilgisayarımda bulunan ses driverım hakkında bilgim yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistem geri yükleme yapın Windows üzerinde ki sildiğiniz tarihe geri dönüşünüzde ses sürücünüz geri gelecektir ancak çalışmayabilir bu geri yüklemeden sonra windows program ekle/kaldır üzerinden Realtek uygulamanızı silip realtek sürücünüzü tekrar kurun sorun düzelecektir. NOT: Sistem geri yükleme işleminde kurulu oyun ve programlar vs. geri yükleme yaptığınız tarihte neler yüklü ise o hale gelecektir yani geri yükleme yaptığınız tarihten sonra bir oyun veya program kurduysanız silinecektir.

KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2 Temmuz'da bu sorun çıktı ardından hemen sistemi geri yükledim ve 29 Haziran tarihine aldım fakat soruna çözüm olmadı. Realtek zaten yüklü değil bende yüklenince dosyaları gelmiyor çözümü de yok onun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri