Soru Leven Jp600 2 Tb M2 SSD Alınır Mı?

SeyfoDayı

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
en ucuz olduğu için ve okuma yazma hızı kafi gelir mi diye sormak için bunu soruyorum. Birde pttavmde ürün sıkıntı gelmiş Amazondan alsam nasıl gelir diye sorucaktim şimdiden teşekkür ederim.

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Amazon terhih etmeniz sizin için daha iyi olur arıza veya iade durumunda çok yardımcı oluyorlar

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Teşekkürler peki SSD hakkında bi yorumun var mı
yani markayi hiç duymadığımdan dolayı herhangi birşey söyleyemiyorum yorumlarında olumsuz bişey görmedim ve kötü yorumları okuduğumda çoğunda ilk haftalar yazdıkları gibi çalıştığını birkaç hafta sonra sorunlar olduğunu bahsetmişler.

ve DRAM bulunmadığı yazılmış bazı formlarda DRAM olmayanlar genelde depolama amacı ile kullanılıyor işletim sistemi kurmaya uygun değildir

Son düzenleme:
KS

SeyfoDayı

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
yani markayi hiç duymadığımdan dolayı herhangi birşey söyleyemiyorum yorumlarında olumsuz bişey görmedim ve kötü yorumları okuduğumda çoğunda ilk haftalar yazdıkları gibi çalıştığını birkaç hafta sonra sorunlar olduğunu bahsetmişler.

ve DRAM bulunmadığı yazılmış bazı formlarda DRAM olmayanlar genelde depolama amacı ile kullanılıyor işletim sistemi kurmaya uygun değildir
Anladım teşekkür ederim bilgi için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri