- Tepki
- 142
Merhaba arkadaşlar, https://www.epey.com/televizyon/lg-oled42c24la.html bu monitör olarak kullanılır mı yada kullanan var mı? Yada 32 inç oyuncu monitörü mü alayım?
PC içinKonsol için mi almayı düşünüyorsunuz?
Asusun Oled oyuncu monitörü var ama TR ye gelmedi 2023 e kadar gelmezde zaten 2023 de fiyatlar uçar şuanda takipte olduğum bir monitör var oda yabancı sitelere göre 3-4 bin TL pahalıya satılıyorKonsol için mi almayı düşünüyorsunuz?
Ekran boyutu ne kadar olmalı peki ve 120hz mi olmasını istiyorsunuz?PC için
Asusun Oled oyuncu monitörü var ama TR ye gelmedi 2023 e kadar gelmezde zaten 2023 de fiyatlar uçar şuanda takipte olduğum bir monitör var oda yabancı sitelere göre 3-4 bin TL pahalıya satılıyor
Oled panel olmasını istiyorum ama bu LG kullanımda sorun yaşatır mı fazla mı büyük olur bunu öğrenmek istiyorum masa derinliğim 80 cm her türlü monitör büyüklüğünü düşünerek masa yaptırdım boyut benim için önemli değil. Oled panel tepki olarak daha iyiEkran boyutu ne kadar olmalı peki ve 120hz mi olmasını istiyorsunuz?
Videolara bakıyorum küçücük gözüküyorlar ama ben Vatana gibi baktığımda 27 inç bile gözüme büyük geldi o yüzden kullananlar varsa deneyimlerini öğrenmek istiyorumEkran boyutu ne kadar olmalı peki ve 120hz mi olmasını istiyorsunuz?