Merhaba Corsair iCUE H170i Elite Capellix intel montaj sırasında braketin vidası ve vida giren yeri kırıldı. Türkiye satışını bulamıyorum. Bu braket standart mıdır başka ürün için üretileni satın alsam kullanabilir miyim?
Anakartın arkasına takılansa (sanırım öyle) standarttır.Merhaba Corsair iCUE H170i Elite Capellix intel montaj sırasında braketin vidası ve vida giren yeri kırıldı. Türkiye satışını bulamıyorum. Bu braket standart mıdır başka ürün için üretileni satın alsam kullanabilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 20718
Bilgisi olan var mı?
Baktınız mı benim attığımaBilgisi olan var mı?
Merhaba Corsair iCUE H170i Elite Capellix intel montaj sırasında braketin vidası ve vida giren yeri kırıldı. Türkiye satışını bulamıyorum. Bu braket standart mıdır başka ürün için üretileni satın alsam kullanabilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 20718
baktım ama bu değil lga 1700 olması gerekiyor.![]()
WOZLO Intel Lga 775pin Metal Fan Ayaklığı-anakart Altı Işlemci Fan Yuva Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WOZLO Intel Lga 775pin Metal Fan Ayaklığı-anakart Altı Işlemci Fan Yuva yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Buna bi bak dostum
Baktınız mı benim attığıma
İkinci attığım lga1700 ile uyumlu yazıyor amazondakibaktım ama bu değil lga 1700 olması gerekiyor.