LHR olmayan 3060TI ne kadar eder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Satıp 3070TI LHR almayı planlıyorum. 
Elimdeki kartı 1 yıl önce aldım, 1 yıl garantisi var.
Elimdeki kart LHR olmayan modeldir.
Şu an 15 bin teklif eden mevcut.
Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC ne kadar eder?  

p03867_bigimage_16635fa0c5225795b-png.375203

Curlier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: LHR olmayan 3060TI ne kadar eder?

İkinci el piyasası ölü durumda şuan elimdeki RTX 3070'e geçen ay sürekli pazarlık teklifleri yağıyordu. Biraz sıkışınca pazarlıklı fiyattan koydum ama ne arayan ne soran var. Palit, Inno, PNY kartlara pek sıcak yaklaşmıyor mining yapanlar çünkü bazı kartlar yandı ve ellerinde kaldı. LHR olmaması pek yükseltmiyor değerini. LHR olan ve olmayan modeller arası bir fiyata koymanızı tavsiye ederim.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

Hocam sarı sitede minimum 17bin TL ye gördüm. İlana bu fiyattan koyup değerlendirebilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Curlier' Alıntı:
İkinci el piyasası ölü durumda şuan elimdeki RTX 3070'e geçen ay sürekli pazarlık teklifleri yağıyordu. Biraz sıkışınca pazarlıklı fiyattan koydum ama ne arayan ne soran var. Palit, Inno, PNY kartlara pek sıcak yaklaşmıyor mining yapanlar çünkü bazı kartlar yandı ve ellerinde kaldı. LHR olmaması pek yükseltmiyor değerini. LHR olan ve olmayan modeller arası bir fiyata koymanızı tavsiye ederim.
Yanlışınız var Palit GameRock modeli mining sistemlerde ROG ekran kartlarıyla birlikte tercih edilen modeller arasında. Inno kullanan görmedim ama PNY kullananda gördüm ve memnundu kullanan kişi.

@"KnightDavion" Mining piyasasında olan bir akrabama sordum 16 ve üzerine satılabilir dedi. Kartın mining performansı LHR 3070 modeline çok yakınmış.

Curlier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

İnternet kafeciler ve rig kuranllar ucuza aldı kartları. 2000 serisi kartlar ile değiştirip aynı şekil kullanmaya devam ettiler. Neredeyse hepsi pişman aldığına. Bu ekran kartlarının tüm soğutma performansı çipi soğutmak üzerine çalışıyor. Belleklerde neredeyse hiç soğutma yok. Bu sebeple bellekler aşırı sıcak çalışıyor. 10dB daha seslil ve fanlar daha devirli çalışıyor. TPU testini paylaştım bahsettiğiniz modelin.

https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-3070-ti-gamerock-oc/32.html

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Curlier' Alıntı:
İnternet kafeciler ve rig kuranllar ucuza aldı kartları. 2000 serisi kartlar ile değiştirip aynı şekil kullanmaya devam ettiler. Neredeyse hepsi pişman aldığına. Bu ekran kartlarının tüm soğutma performansı çipi soğutmak üzerine çalışıyor. Belleklerde neredeyse hiç soğutma yok. Bu sebeple bellekler aşırı sıcak çalışıyor. 10dB daha seslil ve fanlar daha devirli çalışıyor. TPU testini paylaştım bahsettiğiniz modelin.

https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-3070-ti-gamerock-oc/32.html

Söylediğinizin tam tersi deneyimlere sahip akrabam ki zaten Mining yapanlar kartın termal içeriklerini kontrol etmeden RIG kurmuyorlar işten anlayanlar tabi. Kaliteli termal ped ve macun revizesi sonunda iyi bir ortam soğutması sağlayıp bu sistemleri kuruyor insanlar. Öyle tak çalıştır mining RIG sistem kurulan kart bilmiyorum ben. Ayrıca 3070 Ti kartının LHR olmayanı yok. Bu kartın bellek sıcaklığını neden kontrol etmek gereksin ki ROG kartları dahi bellek kanadında 70 derece civarlarının altında çalışmıyor.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Bence 15e alan varsa düşünme.Piyasa hızlı düşüyor.Ben 2060lı sistemi 1 ay önce 10bin tlye yazdım aynı saat 5-10 kişi yazdı ertesi gün de sattım.Çünkü sözde şişirilmiş piyasaya göre uygundu ama hakkı o kadardı. Şimdi o kasanın sıfırı 10bin tl.Dolar da değişmedi bugünkü fiyattaydı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

@"ozkanfe" güzel bir yere değinmiş. Piyasa bu ara çok sakin bu yüzden ufaktan acele davranmakta fayda olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri