Sistem bileşenleri belirlenir ama sizin oradaki bölgesel satıcı firmaları pek bilemiyoruz.Lian li o11 dynamicli herşeyi beyaz olan bir bilgisayar toplamak istiyorum Almanya da yaşıyorum amazondan felanda hazır sistem alabilirim 2k bütçem var
Tek başıma toplayabilir miyim çok fazla kablo varSistem bileşenleri belirlenir ama sizin oradaki bölgesel satıcı firmaları pek bilemiyoruz.
Yani bizdeki itopya - sinerji - tebilon gibi firmaların Almanya'daki karşılığından bahsediyorum.
Mesela aşağıdaki 2 ürün gibi. İkisi de Almanya'da ama fiyat farkları var.
Ekli dosyayı görüntüle 9856Ekli dosyayı görüntüle 9857
Buradaki fiyatlar da sizin oraya göre değişebiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 9858
hocam youtube da bir sürü kanal var tek tek hangi kablonun nereye takılacağını gösteren videolar var biraz vaktinizi alır ama yapabilirsinizTek başıma toplayabilir miyim çok fazla kablo var
Tek başıma toplayabilir miyim çok fazla kablo var
Şey bi de şöyle bi hazır sistem varEvet, ürünler elinize ulaştıktan sonrası daha kolay.
Çünkü neyi nasıl yapmanız gerektiği YouTube'dan bulunabiliyor.
Forum içerisinde de kurulum için konu açarsınız, görseller paylaşırsınız. Yardımcı oluruz.
Önceki mesajımda dediğim gibi, bölgesel satıcıları ve fiyatları bilmiyoruz.
Ama bileşenleri biliyoruz, bu yüzden satın almadan önce bize danışabilirsiniz.
Örneğin "Ucuz B550 anakart buldum, işlemciyi de 12100F alacağım" derseniz, almayın deriz. (Soketler farklı)
CPU, GPU güzel model ama bu fiyat uygun mu araştırmak lazım.Şey bi de şöyle bi hazır sistem var
Memory PC AMD Ryzen 7 5800X 8X 4.7 GHz, 16 GB DDR4 RAM 3000 MHz, 1TB M.2 SSD, NVIDIA RTX 3090 Ti 24GB, Windows 11 Pro https://amzn.eu/d/fBn7dZw
O fiyata daha düşük parçalar oluyor mesela 9 5950x e rtx3080 ti var parça parça toplayıncada her parçaya garanti yapmak gerekiyor biraz daha zararlı gibime geldiCPU, GPU güzel model ama bu fiyat uygun mu araştırmak lazım.
Ayrıca kasa ve RAM daha üst seviye alınabilir. PSU ne seviyede bilmiyorum.
Siz, bizdeki itopya - incehesap - sinerji gibi satın alım yapabileceğiniz siteler varsa,
Onların linkini paylaşın, en azından bileşenleri siz ne kadara alabiliyorsunuz bir bakalım.
Belki paylaştığınız siteleri kullanarak, sizin oradaki fiyatlar ile uygun bir sistem toplanabilir.
O fiyata daha düşük parçalar oluyor mesela 9 5950x e rtx3080 ti var parça parça toplayıncada her parçaya garanti yapmak gerekiyor biraz daha zararlı gibime geldi
Toplam 33,29 euro garanti fiyatıSatın alınca kendi garantisi de olmuyor mu? Ekstra ücret mi ödüyorsunuz?
Toplam 33,29 euro garanti fiyatı
Şey kararı verdim lian li sistem toplicam parçaları kendim seçipPeki neleri kapsıyor? Sistemi tamamen güvenceye alıyor mu? Ve 33 Euro orası için pahalı mı?
Bence daha iyi bir seçim olur. Önceki mesajlarda da dediğim gibi;Şey kararı verdim lian li sistem toplicam parçaları kendim seçip
Amazonun almanya sitesinden almayı düşünüyorumBence daha iyi bir seçim olur. Önceki mesajlarda da dediğim gibi;
Eğer site paylaşabilirseniz, biz de parçalar ve fiyatlarına bakabiliriz.
Sence nasılBence daha iyi bir seçim olur. Önceki mesajlarda da dediğim gibi;
Eğer site paylaşabilirseniz, biz de parçalar ve fiyatlarına bakabiliriz.
Ben de bakıyorum da, bütçeniz maksimum kaça kadar yükseliyor?Bunları yaptım biraz karışık olmuş olabilir
Monitöre fotoğrafdakine karar verdim ve bilgisayarı yılbaşı indiriminde almayı düşünüyorum aslında 2k euro bütçem var maksimum 100-200 artarBen de bakıyorum da, bütçeniz maksimum kaça kadar yükseliyor?
Bu sadece Amazon'da bulunan bileşenlerden seçebildiğim. (Tüm parçalar için 2 yıl garanti seçildi.)Monitöre fotoğrafdakine karar verdim ve bilgisayarı yılbaşı indiriminde almayı düşünüyorum aslında 2k euro bütçem var maksimum 100-200 artar