Lian Li St120 Fan Hızları Nasıl Olmalıdır?

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhabalar,

Uğur hocamın tavsiyesi üzerine st120 aldım fanların ayarlamasını sanırım sadece bios üzerinden yapabiliyoruz başka bir program vs göremedim fanların hızları nasıl olmalıdır yardımcı olabilecek var mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
MSI CENTER yazılımını indirin ve yazılımda eklentiler kurulan bir bölüm var adı Features olmalı. Oradan User Scenario eklentisini kuracaksınız. Eklenti ayarlarında sağ köşede sadece FAN ayarı onaylı olacak CPU onayının kaldırıp ayarlarınızı yazılımdan yapabilirsiniz.

KS

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
MSI CENTER yazılımını indirin ve yazılımda eklentiler kurulan bir bölüm var. Oradan User Scenario eklentisini kuracaksınız. Eklenti ayarlarında sağ köşede sadece FAN ayarı onaylı olacak CPU onayının kaldırıp ayarlarınızı yazılımdan yapabilirsiniz.
Hocam dünden beri sizi çok yordum çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Merhabalar,

Uğur hocamın tavsiyesi üzerine st120 aldım fanların ayarlamasını sanırım sadece bios üzerinden yapabiliyoruz başka bir program vs göremedim fanların hızları nasıl olmalıdır yardımcı olabilecek var mı ?
Evet fanlar güzelmiş 800-1900rpm olarak hızları var.
hızlarını ayarlamak için asus aura sync veya msi mystic light sync gibi programlar üzerinden hem renk hem de hızını değiştirme imkanı sunuyormuş.
yukarıda linki bıraktığım kendi sitesinden de bakabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri