Linkini verdiğim ikinci el sistem alınır mı

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Almanyadayım ve pc almak istiyorum. Akşımdaki düşünce , black fridaye kadar sağlam ve ucuz biley düşürürsem almak iatiyorum. Eğer olmazsa da black fridayde 750€ a rx6600xt ryzen 5 5600 lü sistem almayı düşünüyorum.

Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

Sizce linkteki pc alınır mı?
Rtx 2070 super in hala gideri var mıdır?
Darboğaz olur mu sistemde?
Anakart yeterli midir?

şimdiden teşekkürler.

E
Almanyadayım ve pc almak istiyorum. Akşımdaki düşünce , black fridaye kadar sağlam ve ucuz biley düşürürsem almak iatiyorum. Eğer olmazsa da black fridayde 750€ a rx6600xt ryzen 5 5600 lü sistem almayı düşünüyorum.

Anakart yeterli midir?

şimdiden teşekkürler.
Eklemeyi unutmuşum 2k 144hz monitör düşünüyorum ve RTX teknolojisi pek de umrumda değil. DLSS ya da FSR lazım ama :)

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Rtx 2070 süperin hala gideri var işlemci 11. yada 12. nesil daha iyi olurdu ama 2k da darboğaz olucağını zannetmiyorum

KS

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Rtx 2070 süperin hala gideri var işlemci 11. yada 12. nesil daha iyi olurdu ama 2k da darboğaz olucağını zannetmiyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki sizcr alınır mı beklemelimiyim. Linktekini 640€ a fln alırım. Performans farkı nasıl olur?

Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki sizcr alınır mı beklemelimiyim. Linktekini 640€ a fln alırım. Performans farkı nasıl olur?
Şimdi öğrendim sadece kasa, anakart ve fanların garantisi devam ediyormuş. Sadexe oyun için kullanılmış (almanlar yalan söylemez).

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,048

Şimdi öğrendim sadece kasa, anakart ve fanların garantisi devam ediyormuş. Sadexe oyun için kullanılmış (almanlar yalan söylemez).
ya o da türk kökenliyse hocam türk türkü gurbette .. devamını biliyorsunuz galiba içinize siniyorsa alın hocam güzel gideri var

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Alınır bence iyi sistem

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

Hocam oradaki f/p durumunu ve bilgisayar pazarını bilemediğim için yorum yapamam sadece oyun için kullanılmışsa eğer kaç yıl kullanılmış detay verebilir misiniz?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Fiyat oranlarını bilmediğimden kesin bir şey diyemeyeceğim bu konu hakkında. İşlemci eski bir ürün. 2070 super iş yapabilir ancak benzer bütçeyle rx 6800 vb bulabiliyorsanız bence onu tercih edin.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,048

Anakart yeterli midir?

şimdiden teşekkürler.

E

Eklemeyi unutmuşum 2k 144hz monitör düşünüyorum ve RTX teknolojisi pek de umrumda değil. DLSS ya da FSR lazım ama :)
hocam türkiyeden alıp kargolatabiliyorsanız akrabanıza falan bu sistem daha iyi olur sizin için hem 0

KS

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Fiyat oranlarını bilmediğimden kesin bir şey diyemeyeceğim bu konu hakkında. İşlemci eski bir ürün. 2070 super iş yapabilir ancak benzer bütçeyle rx 6800 vb bulabiliyorsanız bence onu tercih edin.
Hocam bu baya uyhuna geldiği için alıyorum rx6600xt li ya da ryx3060 lı sistemlerin ikinci el 850-900 den başlıyo :)

hocam türkiyeden alıp kargolatabiliyorsanız akrabanıza falan bu sistem daha iyi olur sizin için hem 0
Gümrükte vergi uygulanmıyo mu?

Hocam sisteme baktım da tr deki arkadaşlar buna çöksün ya. Sadece ekran kartı o fiyatmış :)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri