Fen lisesi mi ? Saçma bir tercih olmuşArkadaşlar meram fen lisesini kazandım kayıt için ne zaman gitmeliyiz ?
knkam gecen sene 0.5 ile kaptmıs okul 1.61 dilimdeyim deprem kontenjanı olmasa giremiyordumFen lisesi mi ? Saçma bir tercih olmuş
Fen lisesi kadar saçma bir tercih yok bu arada ne demek istediğimi ilerde anlarsınknkam gecen sene 0.5 ile kaptmıs okul 1.61 dilimdeyim deprem kontenjanı olmasa giremiyordum
okey sorumu cevpalar mısın yukarda yazıyorFen lisesi kadar saçma bir tercih yok bu arada ne demek istediğimi ilerde anlarsın
Ne alaka? Her fen lisesi aynı mı?Fen lisesi kadar saçma bir tercih yok bu arada ne demek istediğimi ilerde anlarsın
Git okul ile konuş. Olmadı telefon ile ara.okey sorumu cevpalar mısın yukarda yazıyor
Fen lisesi kadar saçma bir tercih yok bu arada ne demek istediğimi ilerde anlarsın
Kanka adananın en iyi fen lisesi yani adana koleji fen lisesine tam burslu girdim ama çok pişman oldum bak en nitelikli Anadolu > en iyi fen lisesiNe alaka? Her fen lisesi aynı mı?
Git okul ile konuş. Olmadı telefon ile ara.
8-16 agustos falan yazıyor google da okulu araman gerek.kanka zaten benm tek amacım ailemden uzaktan bi sehirden okumaktı yani okul pekte umrumda değil konya yazma sebebim vir çoğu arkadaşım fln orda sosyal bir çocukta değilim arkadaş edinmekte zorlanıyorum ondan arkadaşlarımın olduğu şehiri tercih ettim
Haa adanada değil bu tamam o zaman birsey diyememkanka zaten benm tek amacım ailemden uzaktan bi sehirden okumaktı yani okul pekte umrumda değil konya yazma sebebim vir çoğu arkadaşım fln orda sosyal bir çocukta değilim arkadaş edinmekte zorlanıyorum ondan arkadaşlarımın olduğu şehiri tercih ettim
Sen adana kolejine mi gidiyordunKanka adananın en iyi fen lisesi yani adana koleji fen lisesine tam burslu girdim ama çok pişman oldum bak en nitelikli Anadolu > en iyi fen lisesi
Fen lisesinde kendini zeki hissetmiyorsun yetersizlik duygusu geliyor sürekli 90 alıyorsun ama herkes senle aynı alınca diyorsun ki ne için çalışıyorum? 1 yıl böyle boşluğa düştüm bu yüzden şuan haci Hatice Turguta gidiyorum gayet iyi mutluyum öğretmenlerde çok iyi ilgileniyor
Yep 9.sinifta evet ama çok pişman oldum 10.sinifda dersleri boşladım şuan 11 dil öğrencisiyim hacı Hatice turguttaSen adana kolejine mi gidiyordun
Afl'ye giden tüm arkadaşlarım pişman benimde, gram sosyal ortam yok diyorlar.
sistem otomatik kayıt ediyor ama 1 2 bir şey imzalanıyor annenle falan hafta içi gidebilirsinArkadaşlar meram fen lisesini kazandım kayıt için ne zaman gitmeliyiz ?