Logitech G HUB arka planda çalışıyor ama ekrana gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
G HUB arka planda sorunsuz çalışıyor lakin ekran görüntüsündeki "Launch G HUB" seçeneğine tıkladığımda hiçbir şey değişmiyor. Uygulama kendi kendine bu hale geldi tamamen durduk yere. Ekrana uygulama gelmiyor veya herhangi bir hata vs vermiyor. Görev yöneticisine yeni G HUB'lar ekleniyor sadece o kadar. Sürücüler güncel ve silip yüklemem bir işe yaramadı. Hemde silip yüklediğim için kulaklık ayarları da sıfırlandı artık uygulamayı açmam şart oldu.

Kulaklık: Logitech G733 Wireless

1648289572982-png.1342460

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Logitech G HUB arka planda çalışıyor ama ekrana gelmiyor

Silme işlemini daha detaylı bir yazılım ile yapar mısınız. CCleaner gibi bir yazılım mesela. Ayrıca sildikten sonra sistemi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim. Bundan sonra sistem normal başlayınca sürücüyü güncel olarak kendi sitesinden indirip kurmayı ve kurulumdan sonra tekrar yeniden başlatıp sorunu kontrol etmeyin deneyin.

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Logitech G HUB arka planda çalışıyor ama ekrana gelmiyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Silme işlemini daha detaylı bir yazılım ile yapar mısınız. CCleaner gibi bir yazılım mesela. Ayrıca sildikten sonra sistemi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim. Bundan sonra sistem normal başlayınca sürücüyü güncel olarak kendi sitesinden indirip kurmayı ve kurulumdan sonra tekrar yeniden başlatıp sorunu kontrol etmeyin deneyin.

Maalesef hiçbir işe yaramadı. Bence Ghubın regedit dosyasını silmem gerek ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

CCleaner yazılımında program kaldırılınca Kayıt Defteri kalıntılarını temizlemek için bir bölüm var. Kullanabilirsiniz.

Birde bence sorun başka bir yerde. Aşağıdaki işlemi bir dener misiniz işe yararsa ne ala.

Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One - Bu bağlantıdan dosyayı indirip arşivden çıkartın. install_all.bat adlı dosyayı Yönetici Olarak çalıştırın ve kurulumların tamamlanmasını bekleyin. Kurulum tamamlanınca sistemi yeniden başlatıp sorunu kontrol edin. Bu içerik yazılımların çalışması için gerekli Microsoft kod kütüphanelerinin tamamını kuruyor.

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
CCleaner yazılımında program kaldırılınca Kayıt Defteri kalıntılarını temizlemek için bir bölüm var. Kullanabilirsiniz.

Birde bence sorun başka bir yerde. Aşağıdaki işlemi bir dener misiniz işe yararsa ne ala.

Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One - Bu bağlantıdan dosyayı indirip arşivden çıkartın. install_all.bat adlı dosyayı Yönetici Olarak çalıştırın ve kurulumların tamamlanmasını bekleyin. Kurulum tamamlanınca sistemi yeniden başlatıp sorunu kontrol edin. Bu içerik yazılımların çalışması için gerekli Microsoft kod kütüphanelerinin tamamını kuruyor.

Yine bir sonuç alamadım :( . Format atmama ramak kaldı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Hizmetler aracını çalıştırıp Logitech veya G-HUB ile ilgili çalışmayan bir hizmet var mı bakar mısın?

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Hizmetler aracını çalıştırıp Logitech veya G-HUB ile ilgili çalışmayan bir hizmet var mı bakar mısın?

Ayrıntılara git dediğimde de alltaki seçili lghub_updater.exe yi gösteriyor.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

Aynı sorunu alıyorum sonuç aldıgında bana da yardımcı olur musun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Hizmetler sekmesinde yani services.msc aracında tek bir hizmet mi görünüyor?

Birde son bir şey soracağım size uygulamayı Yönetici Olarak mı yoksa standart bir şekilde mi çalıştırıyorsunuz? Eğer standart bas çalıştır yapıyorsanız yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Eğer başlangıçta çalışıyorsa kendisi otomatik olarak önce kapatın uygulamayı alttan ve görev yöneticisinden sonra dediğim şekilde deneyin.

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Hizmetler sekmesinde yani services.msc aracında tek bir hizmet mi görünüyor?

Birde son bir şey soracağım size uygulamayı Yönetici Olarak mı yoksa standart bir şekilde mi çalıştırıyorsunuz? Eğer standart bas çalıştır yapıyorsanız yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Eğer başlangıçta çalışıyorsa kendisi otomatik olarak önce kapatın uygulamayı alttan ve görev yöneticisinden sonra dediğim şekilde deneyin.

Evet tek bir hizmet var sadece ekran görüntüsündeki.

Yönetici olarakta denedim sonuç olumsuz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Cidden tuhaf bir sorun biraz daha bakıp bir çözüm bulursam paylaşırım.

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Cidden tuhaf bir sorun biraz daha bakıp bir çözüm bulursam paylaşırım.

Çözümü kolay olan bir sorun olsa emin olun beni bulmazdı :D. Windows Geri Yüklemeyi deniyeceğim şimdi tekrardan. Öncekiler sebepsizce başarısız oldu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bazı yabancı kaynaklarda Net Framework yani C+ kod bloğundan 4.5 sürümünü silince çözüldüğü belirtilmiş ama bunu silmek diğer uygulamaları bozabilir.

Birkaç kaynakta BIOS üzerinden sanallaştırma ayarını aktif ettiğinizde sorunun çözüldüğünü yazan kullanıcılar gördüm. Bir kontrol eder misiniz görev yöneticisinden sanallaştırmanız aktif mi?

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bazı yabancı kaynaklarda Net Framework yani C+ kod bloğundan 4.5 sürümünü silince çözüldüğü belirtilmiş ama bunu silmek diğer uygulamaları bozabilir.

Birkaç kaynakta BIOS üzerinden sanallaştırma ayarını aktif ettiğinizde sorunun çözüldüğünü yazan kullanıcılar gördüm. Bir kontrol eder misiniz görev yöneticisinden sanallaştırmanız aktif mi?

Sanallaştırma devre dışı.

Ek olarak geri yükleme işlemini tamamladım yaklaşık olarak sorunu ilk fark ettiğim güne geri yükledim. Artık uygulama arka planda bile çalışmaya başlamıyor. Silip yüklemeyi tekrar deneyeceğim

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Aynı sorunu yasıyorum

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Formattan sonraki açmaya çalışma işlemlerimden sonra açamadım ve uygulamayı tamamen kapadım. Bu hatayı 2 kere üst üste verdi ondan sonra bir daha aynı işlemleri yapsamda error ekranını göremedim.

Her açmaya çalıştığımda debug klasörüne bir satır daha hata ekleniyor sanırım. Anladığım kadarıyla dosya eksik Ghubda.

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

En günceli yerine bir önceki stabil sürücüyü yüklemeyi deneseniz belki işe yarayabilir.

KS

Anydactly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu çözdüm.

Yüklü olan Ghubı CCleaner ile tamamen kaldırdım ve pc resledim

Resden sonra Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp bu linkten https://logitech-g-hub.tr.uptodown.com/windows/download/4082695 Ghub eski sürümünü setupu yönetici çalıştırarak indirdim. Normal işlemleri yaptım ve herşey yolunda artık.

Bu işlemlerden sonra Windows güvenlik duvarını tekrar aktif ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri