Tamamen kişisel bu, shape farkı var. Eğer gpx alıcaksan yeni batch al ve skatez değiştirMouse almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım Logitech g pro x mi razer deathadder v3 pro mu?
Fazla bilgim yok o şeylerde malesefTamamen kişisel bu, shape farkı var. Eğer gpx alıcaksan yeni batch al ve skatez değiştir
Eline uymasına bağlı tamamen.Fazla bilgim yok o şeylerde malesef
Peki özellik olarak hangisi daha iyi bi ara logitechi denemiştim zaten o güzeldi ama daha iyi olanı arıyorumEline uymasına bağlı tamamen.
Özellik olarak sensörü daha iyi dav 3’ün ama hissedilecek fark yok. Tamamen elinize uymasına bağlıPeki özellik olarak hangisi daha iyi bi ara logitechi denemiştim zaten o güzeldi ama daha iyi olanı arıyorum
hocam bişey sorucam bu Endgame gear aldimya ondada skatez değişimi oluyormu mesela merak ettim nereden nasil aliyoruzTamamen kişisel bu, shape farkı var. Eğer gpx alıcaksan yeni batch al ve skatez değiştir
Gerek yok onda skatezleri gayet iyihocam bişey sorucam bu Endgame gear aldimya ondada skatez değişimi oluyormu mesela merak ettim nereden nasil aliyoruz