Yardım Logitech G Pro X Superlight 2 Kopma Problemi

sergorman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese merhabalar.yeni aldığım logitech g pro x superlight 2 mouse da bir takım problemler yaşıyorum.iade ve değişim öncesi sizlerden bilgi almak istedim.
kablosunu çıkartıp wireless moda geçtiğim de sürekli bir şekilde bağlantı kopup tekrar bağlanıyor.acaba bir şeyleri mi yanlış kurdum bağladım hiç bir fikrim yok.usb girişlerinin hepsini tek tek denememe rağmen sonuç aynı.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bağlantı kopmaları her USB portta ve başka bir bilgisayarda da aynı şekilde devam ediyorsa, yüksek ihtimalle sorun donanımsal bir arızadan kaynaklanıyor olabilir.

KS

sergorman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bağlantı kopmaları her USB portta ve başka bir bilgisayarda da aynı şekilde devam ediyorsa, yüksek ihtimalle sorun donanımsal bir arızadan kaynaklanıyor olabilir.
ilk başlarda devam etmiyordu ama ilerleyen saatlerde diğer 2 bilgisayarda da aynı problemi yaşadım.iade talebi oluşturdum bakalım nasıl olacak.

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Hocam 2.4 GHz kablosuz ise eğer bazı cihazlarla çakışabiliyor, en basitinden wifi ile bazen. Bende de klavyede oluyordu ona benzer bir olay. Dongle yanyanaydı hepsinin, yerlerini uzak portlara takark değiştirdim düzeldi. Buna benzer bir problem olmasın?

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Hocam aslında iade yerine değişim talebinde de bulunabilirdiniz. Bende razer basilik v3 pro modeli mevcuttu 8 ay kadar kullandım, sonrasında sağolsun arkadaş almanyadan gelirken bana 8k dongle getirtti. 1k hz de sorunla karşılaşmıyordum ne zaman 8k ya alsam oyunda veya video izlerken ya da masaüstünde iken bile mause takılıp kalıyordu. Sadece kapat aç yaparak düzeliyordu. Servise yolladım çiplermiydi sensör müydü öyle bir şey arızalı dediler. İade yapmak istediler yok dedim bende. Direkt değişim yapın dedim, 10 ay oldu kullanalı çok şükür tık demedi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri