Logitech G PRO X vs HyperX Cloud Alpha vs Razer BlackShark V2 USB

atius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, iyi bir kulaklık arıyorum. Hem FPS hem normal yaşantı için.
Logitech G PRO X
HyperX Cloud Alpha
Razer BlackShark V2 USB
Arasında kaldım. Yorumunuz var mı? Başka önerilere de açığım...
G933'ten geçeceğim gıcırtı ve bağlantı problemleri yüzünden.

KS

atius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
G930 dan sonra tekrar g933e geçtim sonra tekrar g933 kullandım 3 nesildir logitech kullanıyorum ve kötü plastik kalitesinden dolayı oluşan gıcırtılardan, bağlantı sorunlarından inanılmaz sıkıldım. kulaklık kendi kendine kapanır açılır ses robotikleşir mikrofonu kapatınca açılmaz ses kartı çıkart tak ister o yüzden biraz logiteche önyargılıyım şuan ama tabi eski nesil donanımlara sahibim yeni nesile biraz temkinli yaklaşsam da g pro x hakkında çok fazla olumlu yorum gördüğüm için onu da listeye almaya karar verdim

KS

atius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Razer BlackShark V2 USB için ne diyorsunuz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Zaten 2 ürün arasında seçim yapın demiştim. İki ürünü de denemişliğin var kısa süreli ve Logitech ürün bir tık daha iyi gelmişti ama uzun kullanımda o dediğiniz sorun var mı bilmiyorum.

KS

atius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki 1300tlye g pro x almak mı 2800tlye g pro x wireless almak mı?

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
G Pro X kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim. İyi bir donanım ile beraber iyi birde yazılıma (GHUB) sahip. Yazılımında en çok hoşuma giden olay manuel ayarlamaların dışında kullanıcıların kendi paylaştığı equlazier ve mic ayarlarını görüp kendiniz için tek tıkla uygulayabilmeniz oldu.

Önceki kulaklığımda Logitech G433 dü. G433 de yaşadığım nadir bir sorun vardı (mik sesi robatlaşıyordu) o da LGS programından gürültü önleme özelliğini kapattığımda düzeliyordu. Logitech markasını genel olarak severim bu yüzden önceki yaşadığınız deneyime üzüldüm :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri