Soru Logitech G102 Lightsync Alınır Mı?

Bked_Brushed6902

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kendim Z150 hoparlör kullanıyorum. Logitech markasını beğendiğim için bir de mouse almak istedim ve bu modeli buldum. Kendim internetten alamam mağazadan almam lazım. Nasıldır? G203 de bakabilirim belki veya bu fiyattın yakınlarında mağazadan alabileceğim daha iyileri varsa düşünebilirim. Uzun ömürlü olması, sorun çıkarmaması,şık durması önemlidir.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kendim Z150 hoparlör kullanıyorum. Logitech markasını beğendiğim için bir de mouse almak istedim ve bu modeli buldum. Kendim internetten alamam mağazadan almam lazım. Nasıldır? G203 de bakabilirim belki veya bu fiyattın yakınlarında mağazadan alabileceğim daha iyileri varsa düşünebilirim. Uzun ömürlü olması, sorun çıkarmaması,şık durması önemlidir.

Şimdiden teşekkürler.
Kronik sorunlu, kötü.

Bütçe?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
G102 Kronik sorunları olan bir Mouse diye biliyorum. Bütçe bu civarlarda ise aşağıdaki daha mantıklı olur. Tabii el ölçüleriniz önemli , mouse küçük.

KS

Bked_Brushed6902

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kronik sorunlu, kötü.

Bütçe?
Lightsync modeli de mi sorunlu? G203 Lightsync nasıl peki? Bütçem 500TL en fazla.

G102 Kronik sorunları olan bir Mouse diye biliyorum. Bütçe bu civarlarda ise aşağıdaki daha mantıklı olur. Tabii el ölçüleriniz önemli , mouse küçük.

Sizi bi ara Taner Hocam zannettim :D

Orta-Büyük olsa iyi olur ne de olsa bir daha almıcağım bir mouse senelerce kullanmak istiyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Lightsync modeli de mi sorunlu? G203 Lightsync nasıl peki? Bütçem 500TL en fazla.

Sizi bi ara Taner Hocam zannettim :D

Orta-Büyük olsa iyi olur ne de olsa bir daha almıcağım bir mouse senelerce kullanmak istiyorum.
Hocam g102-203de büyük değil.

Asus rog keris itopyada indirimde

bnakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
g102 nin devri bitti ya artık bana göre eski bir mouse.

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47

Şimdiden teşekkürler.
suanda bu mouse kullaniyorum suana kadar pek sorun cikarmadi fakat bu aralar sorun cikarmaya basladi temassizlik basili kalma gibi ve de artik eski bir mouse almanizi tavsiye etmem

KS

Bked_Brushed6902

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Performax Xotran aldım teşekkürler.
Alan almıştır, eski bunlar.
pekte eski sayılmaz hocam.
Hocam eski konu zaten
suanda bu mouse kullaniyorum suana kadar pek sorun cikarmadi fakat bu aralar sorun cikarmaya basladi temassizlik basili kalma gibi ve de artik eski bir mouse almanizi tavsiye etmem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri