Logitech G213 membran klavye iyi mi?
Cevap verirseniz sevinirimLogitech G213 membran klavye iyi mi?
Cevap verirseniz sevinirimLogitech G213 membran klavye iyi mi?
iyi klavyedir.Logitech G213 membran klavye iyi mi?
Cevap verirseniz sevinirim
Teşekkürleriyi klavyedir.
Hayır aşırı kötüTeşekkürler
yanlış yönlendirme lütfen.iyi klavyedir.
kendım kullandım 2 yıl boyunca iyi klavye hocam yanlış yonlendırme ne alaka, bütçe belirtmemiş şu fiyat vericem dememiş sadece klavye sormuş ?Hayır aşırı kötü
Membran klavyeye verilmez bu paea
Bütçe nedir
yanlış yönlendirme lütfen.
Ama fiyatı belli değil mi?kendım kullandım 2 yıl boyunca iyi klavye hocam yanlış yonlendırme ne alaka, bütçe belirtmemiş şu fiyat vericem dememiş sadece klavye sormuş ?
fiyat belirtmemiş belirtse verilmeyeceğini zaten bende söylerim, belki hediye geldi belki 2.el alıyor tekrar ediyorum bütçe veya fiyat verilmemiş klavye sorulmuş bende 2yıl boyunca kullandıgım bir klavye hakkında tecrubemı aktardım.Ama fiyatı belli değil mi?
Mekanik klavye almayı düşünmüyorum bu fiyata iyi bir membran klavye mi diye sordumfiyat belirtmemiş belirtse verilmeyeceğini zaten bende söylerim, belki hediye geldi belki 2.el alıyor tekrar ediyorum bütçe veya fiyat verilmemiş klavye sorulmuş bende 2yıl boyunca kullandıgım bir klavye hakkında tecrubemı aktardım.
konu açarken lütfen detaylı bilgi özellikle bütçe bilgisi veriniz , maksimum bütçeniz nedir klavye için mekanik klavye daha iyi bir seçenek olacaktır. ?Mekanik klavye almayı düşünmüyorum bu fiyata iyi bir membran klavye mi diye sordum
Membran klavyeye max 200-300 verilir hocam.Mekanik klavye almayı düşünmüyorum bu fiyata iyi bir membran klavye mi diye sordum
Çok ses yapmayan mekanik klavye var mıdır hocam?Membran klavyeye max 200-300 verilir hocam.
Çok ses yapmayan mekanik klavye var mıdır hocam?
Eve geçeyim atıcam hocam1k ya kadar çıkabilirim hocam.
1k fp klavye olursa iyi olur