Logitech g335 alınır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ege Erkoç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba, logitech g335 almayi düşünüyorum gerek hafifliginden gerek dis görünüşünden ve mikrafon kalitesinden dolayi. Kulakluk kucuk sade bir yapiya sahip. Büyük kulaklı ve kıvırcık saclı biriyim boyutu konusunda sıkınti yasar miyim? Ve kablosu ince sikinti cikarir mi

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: Logitech g335 alınır mı

599TL'ye gayet iyi kulaklık, 649TL'ye siyahını almayı düşünüyorsanız Amazon'dan almanızı öneririm. Fazla baskı yapmayan hafif bir kulaklık. Malzeme kalitesi eh işte. Kulaklık ayarlanabilir yapıda değil, bunu bilerek almanız gerekli. Üstteki kafa bandının 2 farklı kademesi var ama normal kulaklık kademeleri gibi bir deneyim yaşatır mı bilmiyorum.

onurdemr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Cvp: Logitech g335 alınır mı

Gayet güzel kulaklık arkadaşım kullanıyordu FPS oyunlarını oynuyorsan eğer gayet iyi bir tercih bildiğim kadarıyla 3.5mm Jack girişli pişman etmez.

KS

Ege Erkoç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Logitech g335 alınır mı

6980HX' Alıntı:
599TL'ye gayet iyi kulaklık, 649TL'ye siyahını almayı düşünüyorsanız Amazon'dan almanızı öneririm. Fazla baskı yapmayan hafif bir kulaklık. Malzeme kalitesi eh işte. Kulaklık ayarlanabilir yapıda değil, bunu bilerek almanız gerekli. Üstteki kafa bandının 2 farklı kademesi var ama normal kulaklık kademeleri gibi bir deneyim yaşatır mı bilmiyorum.

Yorumunu gec gördüm, yaklasik 2 saat once amazondan siyah olanını sipariş ettim. Yorumun icin tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri