G403 pek tercih edilmez kronik sorunlu eski bir mouse. Kapalı kutu olduğu için 1200-1300Sıfır kapalı kutu satacağım. Sıfırı en ucuz 1500 daha sonra 1800TL. Kaça Satmalıyım Geforce NOW Davet Et kampanyasından kazandım
Eski model olan Prodigy kronik sorunlu Hero kronik sorunsuz ve daha optiğe sahipG403 pek tercih edilmez kronik sorunlu eski bir mouse. Kapalı kutu olduğu için 1200-1300
Pardon model karıştırdım. Yinede tercih edilmeyen bir model günümüz için bu shape çoğu kişi tercih etmiyor. 1200-1300den satmayı deneyin dediğim gibiEski model olan Prodigy kronik sorunlu Hero kronik sorunsuz ve daha optiğe sahip
Darmoshark m3 hakkında biri inceleme yapsın artık yaFiyatı çöp. O fiyatlara aldanmayın sıfır ederi 700-800dür max. O yüzden 1200lere alan olmaz. Wireless 3395 sensörlü kailh 8.0 switchli ürün 1200₺
Laptopu satmayacak olsam alacaktımDarmoshark m3 hakkında biri inceleme yapsın artık ya
Swarcow discordda alanlar vardı belki inceleme gelir bende baya merak ediyorumLaptopu satmayacak olsam alacaktım