Logitech G435 Uzun kullanım testi/incelemesi- Dobra Dobra

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
3 ay önce g435 oyuncu kulaklığı almıştım (tabiki büyük umutlarla çünkü o zamanlar tüm incelemeler bu yöndeydi). Bu gün uzun kullanım süresince bana ne yaşattıklarına dair bir video paylaştım. Neyse onu söyledim , iyisine iyi kötüsüne kötü. Sanırım bu ürün için youtube'de en tarafsız video bu video.

Bu gün incehesapta indirime girecek , eğer 850 bandının altında olursa değerlendirmek isteyenler videoyu izlemeden almamasını tavsiye ederim.

Youtube : Tükkan (link bırakmak yasak , dileyen ya da merak eden, destek olmak isteyen videoyu izleyebilir)

Buraya da birkaç birşey yazayım ;
Artıları;
-Pedleri
-Hafifliği
-Şarj süresi
-Gecikme süresi
-Usb type C ile şarj edilebiliyor olması
-Ses sürücüleri
-Bluetooth bağlantısı olması

Eksileri;
-Tuş kombinleri
-Mikrofonu(berbat)
-Fiyatı
-Çekim gücü zayıflığı
-Malzeme kalitesi üst seviye değil
- 100 db ses seviyesinde sesde bozulmalar yaşanması

Eğer videoyu izlerseniz tüm olumlu olumsuz yorumlara açığım , keyifli seyirler.
850 liranın üstünü hak ettiğini düşünen varsa bana şöyle gerçekten 850 TL nin üstünü hak edeceğini düşündüğüm bir kulaklık hediye edebilir :) :) :)
Keyifli seyirler!

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam Logitech son yaptığı G serisi kulaklıklarda hem malzeme hemde ses yüksekliği konusunda bozulmalar yapmış durumda. G435'de ses kısık geliyor diye bir sürü şikayet vardı.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
100db az bi ses seviyesi değil aslında ama 85 DB de ki ses kalitesini koruyamıyor kulaklık. Koruyabilseydi o konuya - olarak hiç değinmezdim.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Beyaz bir kulaklık almak istiyordum. G435-G733 seçenekler arasındaydı. O an ki indirim ve bütçe durumuma göre. 7.1’i önemli. Oyun ve müzik için kullanacağım. Arada mutfağa geçip bişeyler hazırlarken DC ile iletişim halinde oluyorum. Steelseries arctis 7 çok çok üst bir performans gösteriyor şuana kadar ama beyaz bir kardeş gerekli . Fiyat olarak G435’i sanırım gamingGen 800 liralara satıyor zaman zaman

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Beyaz bir kulaklık almak istiyordum. G435-G733 seçenekler arasındaydı. O an ki indirim ve bütçe durumuma göre. 7.1’i önemli. Oyun ve müzik için kullanacağım. Arada mutfağa geçip bişeyler hazırlarken DC ile iletişim halinde oluyorum. Steelseries arctis 7 çok çok üst bir performans gösteriyor şuana kadar ama beyaz bir kardeş gerekli . Fiyat olarak G435’i sanırım gamingGen 800 liralara satıyor zaman zaman
Ben en düşük fiyat 850 lira ile İncehesapta görmüştüm daha önce , gaming gen i bilemiyorum. 850 lira hak eder kulaklık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri